Kultūra / Izklaide
Rīgas parkos varēs doties kulturālā pastaigā kopā ar savu suni
Rīgas parkos varēs doties kulturālā pastaigā kopā ar savu suni
Līdz augusta izskaņai Rīgas vasaras kultūras programmas laikā tiks realizēts projekts “Dzilvēku stāsti”, kurā ikviens, it īpaši suņu saimnieki, tiks aicināti doties kulturālā pastaigā cauri 10 Rīgas parkiem, informēja organizatori.
Septembrī Liepājas Mākslas forumā svinēs mūsdienu mākslas atklājumu svētkus
Septembrī Liepājas Mākslas forumā svinēs mūsdienu mākslas atklājumu svētkus
No 24. līdz 26. septembrim festivāls “Liepājas Mākslas forums” septīto reizi aicinās būt kopā mūsdienu mākslas jaunatklājumu svētkos, informēja organizatori. Festivālā gaidāmi 10 laikmetīgās mūzikas, vizuālās un kustību mākslas notikumi, kā arī divas pirmizrādes ģimenēm un trīs kino mākslas darbi. Festivāla programmā plānota Beļģijas, Francijas un Latvijas mākslinieku dalība, un to, kā ierasts, organizē Liepājas koncertzāle “Lielais dzintars”.
Dziedātāju Šakiru apsūdz nodokļu nemaksāšanā
Dziedātāju Šakiru apsūdz nodokļu nemaksāšanā
Spānijā sākts tiesas process pret slaveno Latīņamerikas dziedātāju Šakiru par izvairīšanos no nodokļu maksāšanas. Tas darīts pēc trīs gadus ilgas pirmstiesas izmeklēšanas, kuras laikā esot atklāti pietiekami pierādījumi par izdarītajiem pārkāpumiem.
Dziedātāja Pink piedāvā apmaksāt sodu norvēģu sportistēm
Dziedātāja Pink piedāvā apmaksāt sodu norvēģu sportistēm
ASV popdziedātāja Pink piedāvājusi apmaksāt sodu, kas jāmaksā Norvēģijas pludmales rokasbumbas komandai par nepareiza apģērba valkāšanu. Iepriekš sacensībās Bulgārijā norvēģietes izgāja laukumā šortos kā vīrieši, tādējādi protestējot pret obligāto prasību valkāt bikini.
Izklaides parka «Avārijas brigāde» pasākumā aizdomas par Covid-19 drošības neievērošanu; organizētāj...
Izklaides parka «Avārijas brigāde» pasākumā aizdomas par Covid-19 drošības neievērošanu; organizētāji noliedz
Kultūras ministrija (KM), reaģējot uz publiski izskanējušo informāciju, ka 25. jūlijā izklaides parkā "Avārijas brigāde" norisinājies publisks pasākums, kurā tā organizatori nav veikuši pasākuma apmeklētāju Covid-19 sertifikātu pārbaudi, vērsusies Iekšlietu ministrijā (IeM) un Valsts policijā (VP). Tikmēr izklaides parka pārstāvji norāda, ka atrakciju parkā svētdien nav noticis pasākums tradicionālajā izpratnē.
Pieci.lv jubileju svin ar koncertiem un sarunām par dārzu un augiem
(papildināts)
Pieci.lv jubileju svin ar koncertiem un sarunām par dārzu un augiem (papildināts)
Svinot Latvijas Radio 5 – Pieci.lv astoto jubileju, piektdien, 23. jūlijā, no pulksten 13.45 līdz 23.00 notiks raidstacijas dārza svētki, kuru laikā no kultūras un izklaides centra “Hanzas perons” noritēs tiešraide ar mūziķu rolanda če, Aivo Oska, Elizabetes Gailes, KATŌ, AnnaKrista, “Citi zēni” un “Sudden Lights” uzstāšanos. Dienas garumā ēterā būs klausāmas arī aktuālas sarunas par dārzu un augu nozīmi pilsētvidē. Koncertu un sarunu tiešraides video formā būs skatāmas Latvijas Radio 5 – Pieci.lv “Facebook” lapā un sabiedrisko mediju portālā lsm.lv.
Jaunākā popmūzika un sarunas par dārzu – Pieci.lv piektdien svin dārza svētkus
Jaunākā popmūzika un sarunas par dārzu – Pieci.lv piektdien svin dārza svētkus
Svinot Latvijas Radio 5 – Pieci.lv astoto jubileju, piektdien, 23. jūlijā, no pulksten 13.00 līdz 23.00 notiks raidstacijas dārza svētki, kuru laikā no kultūras un izklaides centra “Hanzas perons” noritēs tiešraide ar mūziķu rolanda če, Aivo Oska, Elizabetes Gailes, KATŌ, AnnaKrista, “Citi zēni” un “Sudden Lights” uzstāšanos. Dienas garumā ēterā būs klausāmas arī aktuālas sarunas par dārzu un augu nozīmi pilsētvidē. Koncertu un sarunu tiešraides video formā būs skatāmas Latvijas Radio 5 – Pieci.lv “Facebook” lapā un sabiedrisko mediju portālā lsm.lv.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd