Panorāma

Zelenskis: Kara beigas ir tuvāk, nekā varētu šķist

Panorāma

Panorāma

Latvijas Leļļu teātris sveic Vilni Beķeri 80. jubilejā

Latvijas Leļļu teātris sveic ilggadējo direktoru Vilni Beķeri 80. jubilejā

Šodien viņam paliek tieši tikpat gadu, cik pēc desmit dienām Latvijas Leļļu teātrim. Šim teātrim viņš atdevis arī 20 sava mūža gadus. Tāpēc šodien tieši leļļinieki brauca ciemos par sava ilggadējā direktora Viļņa Beķera, lai sveiktu 80. dzimšanas dienā.

Lelles neiebilst, ka aktieri uz mazu brīdi izšauj no teātra. Īpaši, ja notikums tik skaists un svarīgs – bijušajam direktoram apaļa jubileja. "Būt tikpat stipram, kā līdz šim un turēt savu mugurkauli!" novēl aktrise Santa Didžus. 

Jubilāra sieva atbraukušās aktrises sirsnīgi dēvē par sava vīra mūža sievietēm. "Kas par skaistulēm.... Visas ļoti jaukas," atzīst Viļņa Beķera dzīvesbiedre Maija Beķere.

"Manā vecumā steigties bīstami, uztraukties – kaitīgi, uzticēties – muļķīgi, baidīties – par vēlu. Atliek dzīvot savam priekam! Ja tos pirmos četrus [ievēroju] vēl tā, piekto es respektēju par 100 procentiem," pauž Vilnis Beķeris.

Jautāts, ko novēlē Leļļu teātrim tā 80. jubilejā, teātra ilggadējais direktors pauda: "Saules mūžu!". Par to arī šodien jubilejas gaidās tiek pacelts rabarberu dzēriens un ne tikai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti