VIDEO: «Autorskolas» projekta «Mācām nākotnes skolotājus» noslēgums un diskusija ar nozares ekspertiem

Ceturtdien, 26. septembrī, pulksten 15.30 Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolā norisināsies izglītojošās platformas "Autorskola" augstskolu studentiem un mācībspēkiem veidotā projekta "Mācām nākotnes skolotājus" noslēguma pasākums.

"Autorskolas" projekta "Mācām nākotnes skolotājus" noslēgumā, klātesot Kultūras ministrijas pārstāvei Ilonai Pētersonei, Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības (LaIPA) izpilddirektorei Lienai Edvardsai, Latvijas Universitātes Izglītības zinātņu un psiholoģijas fakultātes prodekānei, profesorei Anikai Miltuzei un Patentu valdes direktoram Agrim Batalauskim, atskatīsimies uz paveikto "Autorskolas" ietvaros, izceļot svarīgākos sasniegumus un pieredzi, ko projekts sniedzis Latvijas augstākās izglītības iestādēs, kā arī vienosimies kopīgā diskusijā par aktualitātēm intelektuālā īpašuma tiesību jomā.

Plānotajā diskusijā piedalīsies vairāki nozares speciālisti, tostarp LaIPA, Kultūras ministrijas un Patentu valdes pārstāvji, kā arī Latvijas Studentu apvienības pārstāvis. Eksperti diskutēs par aktuālajiem izaicinājumiem un iespējām intelektuālā īpašuma jomā, īpaši izceļot mākslīgā intelekta klātbūtnes jautājumu radošo industriju nozarēs.

Projektu "Autorskola" realizē LaIPA sadarbībā ar Kultūras ministriju un Latvijas Universitāti, ar atbalstu no Eiropas Savienības Intelektuālā īpašuma biroja (EUIPO).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti