Sports
Valmieras basketbola klubs pārtrauc sadarbību ar sponsoru, kas it kā slavinājis Ziemeļkorejas raķete...
Valmieras basketbola klubs pārtrauc sadarbību ar sponsoru, kas it kā slavinājis Ziemeļkorejas raķetes (papildināts)
"Ziemeļkorejas raķešu projekta būve" – Latvijas basketbola kluba sponsors? Šāds jautājums radās vērīgiem basketbola faniem, jo tieši šāds uzraksts korejiešu valodā un uzraksts "ZKRP būve" latviski bija redzams reklāmā Latvijas-Igaunijas basketbola līgas mačā starp "Valmiera Glass"/Vidzemes Augstskola" un basketbola klubu "Liepāja". Valmieras klubs informēja, ka pārtraucis sadarbību ar "ZKRP būvi". Nu jau bijušais sponsors norādījis, ka uzņēmuma "devīze" bijis joks, kam nevajadzēja nonākt atklātībā. Drošības dienests apstiprināja, ka uzņēmums nesadarbojas ar Ziemeļkoreju.
Pēc kājas zaudēšanas pierāda sevi pielāgotajā sportā. Paraairētāja Krista Mickēviča stāsts
Pēc kājas zaudēšanas pierāda sevi pielāgotajā sportā. Paraairētāja Krista Mickēviča stāsts
Krists Mickēvičs ir iedvesmojošs piemērs, kā ar gribasspēku un neatlaidību pārvarēt pat visgrūtākos izaicinājumus. Pēc smagas autoavārijas, kurā viņš zaudēja kāju, Krists ne tikai atguva spēku dzīvot, bet arī pievērsās paraolimpiskajam sportam, sasniedzot augstus rezultātus paraairēšanā. Krists pierādīja, ka fiziskās aktivitātes un sports var kļūt par galveno atslēgu ceļā uz atveseļošanos un jauniem sasniegumiem, motivējot arī citus atklāt savas spējas un pārvarēt jebkurus šķēršļus.
Latvija pludmales volejbolā arvien var būt pasaules topā. Saruna ar Eiropas čempionu Kristianu Foker...
Latvija pludmales volejbolā arvien var būt pasaules topā. Saruna ar Eiropas čempionu Kristianu Fokerotu
Kristians Fokerots jau pirms pāris gadiem nekautrējās no savām ambīcijām, piesakot, ka vēlas būt labākais pludmales volejbolists pasaulē. Skan ļoti pretenciozi, bet Kristians šajā virzienā dodas, un šovasar par Eiropas čempionu kļuvušais 19 gadus vecais sportists sarunā Latvijas Televīzijas "Sporta studijā" apliecināja, ka Latvija pludmales volejbolā arvien var būt viena no valstīm pasaules topā.  
«VEF Rīga» kapteinis Dairis Bertāns: Mūsu jaunie latviešu basketbolisti patīkami pārsteidz
«VEF Rīga» kapteinis Dairis Bertāns: Mūsu jaunie latviešu basketbolisti patīkami pārsteidz
Valsts čempionu "VEF Rīga" kapteinis Dairis Bertāns ar jaunu enerģiju gaida Latvijas–Igaunijas līgas sezonu, kas pieredzējušā basketbolista pārstāvētajai komandai sāksies sestdien, 21. septembrī, ar spēli pret "Rīgas zeļļiem". Bertāns sarunā Latvijas Televīzijā atzinīgi novērtēja "VEF Rīga" sastāvu, kur veiksmīgi iekļāvušies arī jaunie Latvijas basketbolisti.
IZM vēlas diskusiju par mazāku prioritāro sporta veidu skaitu; nozare - saprotamu sistēmu
IZM vēlas diskusiju par mazāku prioritāro sporta veidu skaitu; nozare - saprotamu sistēmu
Centieni noteikt valstī prioritāros sporta veidus Latvijā turpinās jau vairāk nekā 20 gadu, un attiecīgu sistēmu izdevies ieviest tikai pēdējos pāris gados. Šobrīd ir 15 prioritārie sporta veidi, kuru federācijas no valsts saņem vairāk naudas nekā pārējās. Tuvākajos gados sporta finansējums nepieaugs, tāpēc par nozari atbildīgās Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) gaiteņos virmo ideja prioritāro sporta veidu skaitu pakāpeniski samazināt. Idejai gan ir daudz pretinieku, kuri uzsver, ka naudu tā neietaupīs. 
Basketbola speciālisti: Klubi spēruši pussoli uz priekšu, Latvijas–Igaunijas līgā saasināsies cīņa p...
Basketbola speciālisti: Klubi spēruši pussoli uz priekšu, Latvijas–Igaunijas līgā saasināsies cīņa par medaļām
Nedēļas nogalē startē sezona Latvijas–Igaunijas basketbola līgā, kur cīnīsies septiņi Latvijas klubi un astoņas vienības no Igaunijas. Dalībnieku sarakstā vairs nebūs Rīgā bāzētās ukraiņu komandas "Prometey", kura līgā triumfēja iepriekšējās divās sezonās, bet nu ir atbrīvojusi vietu turnīra tabulas augšgalā. Vērtējot jaunās sezonas aktualitātes, LSM.lv uzrunātie basketbola speciālisti gaida daudz interesantu spēļu un līdzvērtīgāku spēku samēru, lai arī pāris favorītu arvien varētu būt priekšgalā.

Bērnu sporta uzrēķini

Galerijas