Sports
Francijai vēsturiskas cerības džudo; startē Latvijas vieglatlētes. Olimpiskie TOP3 notikumi 2. augus...
Francijai vēsturiskas cerības džudo; startē Latvijas vieglatlētes. Olimpiskie TOP3 notikumi 2. augustā
Parīzes spēļu sacensību programmai tuvojoties pusceļam, piektdien Francijas fanu lielākā uzmanība būs piesaistīta džudo cīņai, kur mājiniekam Tedijam Rineram ir iespēja kļūt par trīskārtēju olimpisko čempionu. Vieglatlētikas stadionā Latviju pārstāvēs Agate Caune un Rūta Kate Lasmane, savukārt zemeslodes otrā pusē olimpiešiem ir cerības turpināt sacensības sērfošanā.
BMX riteņbraucēja Stūriška valda sāpju asaras un smaida: Kritiena brīdī biju vajadzīgajā vietā
BMX riteņbraucēja Stūriška valda sāpju asaras un smaida: Kritiena brīdī biju vajadzīgajā vietā
Debijā olimpiskajās spēlēs Veronika Monika Stūriška ceturtdien aizkļuva līdz pēdējās cerības braucienam un bija labā pozīcijā, lai pacīnītos par vietu pusfinālā, taču kritiens liedza izredzes tikt 16 spēcīgāko braucēju vidū. BMX riteņbraucēja kritienā savainojās, bet runāja ar žurnālistiem,  valdīdama asaras un smaidīdama, jo izdevās apliecināt piederību sporta veida elitei.
Kritiens aptur BMX riteņbraucēju Stūrišku pēdējās cerības braucienā
(papildināts)
Kritiens aptur BMX riteņbraucēju Stūrišku pēdējās cerības braucienā (papildināts)
Ceturtdienas vakarā dalību olimpiskajās spēles Parīzē sāka Latvijas BMX riteņbraucēji – Veronika Monika Stūriška un Kristens Krīgers.  Abi sportisti sacensībās piedzīvoja kritienu – Krīgers sacensības pabeidza ceturtdaļfināla otrajā braucienā, bet Stūriška tika līdz pēdējās cerības braucienam, kas beidzās ar kritienu.
Izlases 3x3 basketbolists Miezis: Kritumi noteikti būs, bet komandas enerģija jāsaglabā katrā spēlē
Izlases 3x3 basketbolists Miezis: Kritumi noteikti būs, bet komandas enerģija jāsaglabā katrā spēlē
Latvijas 3x3 basketbola izlase trijās spēles Parīzes olimpiskajā turnīrā ir iekrājusi trīs pārliecinošas uzvaras, turklāt pēdējā no tām pret Ķīnu izvērtās pretiniekiem graujoša. Valstsvienības spēlētājs Nauris Miezis pēc ceturtdien komandas gūtā panākuma atzina, ka garā turnīrā neizbēgami būs kādi kritumi sniegumā, taču svarīgākais būs nezaudēt komandas enerģiju un to pat pastiprināt. 

Bērnu sporta uzrēķini

Galerijas