Sports
Latiņa ir uzlikta augstu. Pludmales volejbolists Pļaviņš savos audzēkņos saskata potenciālu
Latiņa ir uzlikta augstu. Pludmales volejbolists Pļaviņš savos audzēkņos saskata potenciālu
Nedēļas nogalē Polijā Eiropas U-20 čempionātā pludmales volejbolā teicamas sekmes Latvijas jaunajiem duetiem – Kristiāns Fokerots/Gustavs Auziņš aizvadīja lielisku turnīru, to noslēdzot ar zelta medaļām un Eiropas čempionu titulu, savukārt Līvai Ēberei/Denielai Konstantinovai nācās samierināties ar vicečempioņu godu. Ar abiem pāriem strādā pieredzējušais Mārtiņš Pļaviņš, kurš pamazām iemēģina roku trenera arodā. Viņš sarunā ar LSM.lv slavēja jauno volejbolistu veikumu un izteica cerības arī par sekmīgu pāreju uz pieaugušo pludmales volejbolu.
Latvijai vēsturisks starts riteņbraukšanā; amerikānim ar latviešu saknēm – pludmales volejbolā. TOP3...
Latvijai vēsturisks starts riteņbraukšanā; amerikānim ar latviešu saknēm – pludmales volejbolā. TOP3 notikumi Parīzē 29. jūlijā
Mārtiņš Blūms pirmdien, 29. jūlijā, kļūs par pirmo Latvijas sportistu, kas olimpiskajās spēlēs startēs kalnu riteņbraukšanā. Zīmīgs notikums gaida arī ASV pludmales volejbolistu ar latviešu saknēm Čeisu Badingeru, bet Austrālijas lauka hokejists Mets Dausons turpinās apliecināt milzu pašuzupurēšanos olimpiskā mērķa labad. 
Olimpiskā dienasgrāmata: Spēļu sākums, beigas un sacensību priekšvakars
Olimpiskā dienasgrāmata: Spēļu sākums, beigas un sacensību priekšvakars
Kamēr olimpiskās spēles Parīzē vēl tikai pamazām uzņem apgriezienus, sportisti aizvada savus pirmo startus vai vēl tikai gatavojas savam uznācienam uz sporta lielākās skatuves, daļai spēles jau ir noslēgušās. Emociju bagāti notikumi svētdien risinājās "Roland Garros" tenisa kortos, kam papildu uzmanību Aļonas Ostapneko starta dēļ pievērsa arī Latvijas līdzjutēji.

Bērnu sporta uzrēķini

Galerijas