Sports
Eiropa klubu futbolā ir atvērta – Rīgai, bet ne grimstošajai Liepājai
Eiropa klubu futbolā ir atvērta – Rīgai, bet ne grimstošajai Liepājai
Pirms Parīzes olimpisko spēļu starta Latvijas futbolā ir nozīmīga nedēļa, jo Eiropas kausu otrajā kārtā cīnīsies trīs labākie pašmāju klubi. Latvijas čempionvienība "RFS" otrdien spēlēs Norvēģijā, bet trešdien mūsu vicečempioni "Riga" FC uzņems viesus no Polijas, savukārt pagājušās sezonas virslīgas bronzas medaļas ieguvēji FK "Auda" viesosies Ziemeļīrijā.
Futbola federācija sākusi izmeklēšanu saistībā ar RFS futbolistu iespējamo Krievijas agresijas atbal...
Futbola federācija sākusi izmeklēšanu saistībā ar RFS futbolistu iespējamo Krievijas agresijas atbalstīšanu (papildināts)
Latvijas Futbola federācijas (LFF) Ētikas komiteja sākusi skaidrot un vērtēt apstākļus par iespējamajiem RFS futbolistu Gļeba Žaleiko un Adama Marhijeva naidu kurinošajiem un uz Krievijas atbalstu vērstajiem izteikumiem, organizācija ziņo savā kontā vietnē "X". Runa ir par notikumiem kādā no nesenajām RFS rezerves komandas spēlēm.
Cīņas sporta aizkulises un «dēmoni». Atklāta saruna ar latviešu MMA cīkstoni Madaru Bertholdu-Flemin...
Cīņas sporta aizkulises un «dēmoni». Atklāta saruna ar latviešu MMA cīkstoni Madaru Bertholdu-Fleminas
Latvijas jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Madars Bertholds-Fleminas atklātā sarunā pavēra priekškaru sarežģītajam cīņas sporta aizkulisēm. Cīkstonis neslēpj, ka viņa dzīvē ir gana daudz mirkļu, ar kuriem viņš nelepojas. Tieši cīņas sports esot palīdzējis galvu "ieskrūvēt" pareizajā gultnē, jo bez ikdienas treniņiem viņš "neesot Madars".
Par spīti sāpīgam finišam daudzsološie Sesks/Francis Latvijas rallijā iekaro WRC komandu uzmanību
Par spīti sāpīgam finišam daudzsološie Sesks/Francis Latvijas rallijā iekaro WRC komandu uzmanību
Mārtiņa Seska/Renāra Franča ekipāžas finiša rezultāts Latvijā pirmo reizi rīkotajā pasaules rallija čempionāta (WRC) posmā bija sarūgtinošs – tehniskas likstas neļāva pacīnīties par vietu līderu trijniekā. Tomēr līdzjutēji augstu novērtējuši ekipāžas panākumus rallija gaitā. Ar iespaidīgo braucienu Sesks/Francis iekarojuši arī WRC rūpnīcas komandu uzmanību. 

Bērnu sporta uzrēķini

Galerijas