Sports
Pludmales volejbolistes Graudiņa/Samoilova Šveices «Elite 16» turnīrā zaudē amerikānietēm, bet tiek...
Pludmales volejbolistes Graudiņa/Samoilova Šveices «Elite 16» turnīrā zaudē amerikānietēm, bet tiek izslēgšanas spēlēs
Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova profesionālās pludmales volejbola tūres augstākā līmeņa jeb "Elite 16" turnīrā Šveicē piektdien, 5. jūlijā atzina ASV dueta Kristenas Nusas/Tarinas Klotas pārākumu. Tiesa, Latvijas pludmales volejbolistes, neskatoties uz diviem zaudējumiem apakšgrupas trīs mačos, spēja sasniegt izslēgšanas spēļu fāzi.
Slavē latviešu basketbolu un cenšas nedomāt par vecumu. Saruna ar Brazīlijas kapteini Marselinju Uer...
Slavē latviešu basketbolu un cenšas nedomāt par vecumu. Saruna ar Brazīlijas kapteini Marselinju Uertasu
Marselu jeb Marselinju Uertass pārtrauca atvaļinājumu, lai dotos palīgā Brazīlijas basketbola izlasei kvalificēties Parīzes olimpiskajām spēlēm. Valstsvienības treniņnometnei viņš pievienojās tikai nedēļu pirms olimpiskā kvalifikācijas turnīra Rīgā, bet tas netraucēja pirmajās spēlēs būt vienam no komandas līderiem arī 41 gada vecumā. Uertass joprojām ir gatavs spoži cīnīties katrā spēlē, un sarunā ar LSM.lv viņš gan slavēja Latvijas izlasi par sniegumu pagājušajā Pasaules kausa turnīrā, gan atklāja, kā izdodas arvien būt konkurētspējīgam.
Treneris Laviņš: Ziemeļamerikā uz hokejistu pasēm daudz neskatās, latvieši sevi labi parāda
Treneris Laviņš: Ziemeļamerikā uz hokejistu pasēm daudz neskatās, latvieši sevi labi parāda
Ziemeļamerikas hokejā uz spēlētāju pasēm neviens daudz neskatās, un junioru klubos daudzi latvieši sevi ir ļoti labi parādījuši, sarunā ar Latvijas Radio pastāstīja bijušais valstsvienības hokejists un pašlaik treneris Rodrigo Laviņš. Viņš darbojas arī kā skauts, un šādā lomā devās uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) drafta pasākumu, kur klubi noskatīja vairākus latviešus.
Grandu atsijāšana cīņā par titulu: Eiropas futbola flagmaņi tiekas uz ceturtdaļfināla sliekšņa
Grandu atsijāšana cīņā par titulu: Eiropas futbola flagmaņi tiekas uz ceturtdaļfināla sliekšņa
Eiropas čempionātā Vācijā piektdien, 5. jūlijā, sāksies ceturtdaļfināla mači, kur savā starpā jau tiksies tradicionālie pasaules futbola grandi. Līdz turnīra lielā astotnieka stadijai veiksmīgi ir nokļuvuši sporta karaļa ierastie Eiropas flagmaņi – Spānija, Vācija, Francija, Anglija, Nīderlande un Portugāle, malā paliekot tikai iepriekšējai Eiropas čempionvienībai Itālijai.

Bērnu sporta uzrēķini

Galerijas