Sports
Olimpisko spēļu rīkotāji finansēs apgroza miljardus, ar sportistiem nedalās
Olimpisko spēļu rīkotāji finansēs apgroza miljardus, ar sportistiem nedalās
Olimpiskās spēles var lepoties ar vienu no efektīvākajiem biznesa modeļiem mūsdienu pasaulē. Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) pārskats liecina, ka iepriekšējā vasaras olimpisko spēļu ciklā ienākumi sasniedza 7,6 miljardus ASV dolāru (7,1 miljardu eiro), taču nemaksājot par dalību vai sasniegumiem spēļu galvenajiem darbiniekiem – sportistiem.
«Kadru» trūkums un Banki risks. Ko olimpiskās kvalifikācijas turnīrā gaidīt no Latvijas basketbola i...
«Kadru» trūkums un Banki risks. Ko olimpiskās kvalifikācijas turnīrā gaidīt no Latvijas basketbola izlases
Latvijas basketbola izlase jau pavisam drīz sāks cīņu par vietu olimpiskajās spēlēs. Aiz muguras ir divas pārbaudes spēles, kas radīja jautājumus. Šo jautājumu klāsts papildinājās arī pēc tam, kad valstsvienības stūrmanis Luka Banki nosauca 12 vīru sastāvu, kas tad dosies cīņā par olimpisko ceļazīmi. Šoreiz itāļu speciālists uzņēmies visai būtisku risku.
Angļi izglābjas, pagarinājumā pret Slovākijas futbolistiem iekļūst ceturtdaļfinālā; tālāk tiek arī s...
Angļi izglābjas, pagarinājumā pret Slovākijas futbolistiem iekļūst ceturtdaļfinālā; tālāk tiek arī spāņi (papildināts)
Anglijas futbolisti svētdien Vācijā mačā ar Slovākiju atspēlējās piektajā kompensācijas laika minūtē un papildlaikā iekļuva 2024. gada Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā. Anglija Gelzenkirhenē papildlaikā uzvarēja ar 2:1. Spānijas izlase svētdien Ķelnē astotdaļfinālā ar rezultātu 4:1 uzvarēja meistarsacīkšu debitanti Gruziju un kļuva par Vācijas pretinieci ceturtdaļfinālā.
Nosaukts Latvijas basketbola izlases sastāvs olimpiskās kvalifikācijas turnīram
Nosaukts Latvijas basketbola izlases sastāvs olimpiskās kvalifikācijas turnīram
No 15 kandidātiem, kuri piedalījās treniņos un pārbaudes spēlēs, Latvijas vīriešu basketbola izlases 12 spēlētāju sarakstā startam Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Rīgā sastāvā nav iekļauti Artūrs Kurucs, Mārcis Šteinbergs un Anžejs Pasečņiks, svētdien paziņoja Latvijas Basketbola savienība (LBS).
Rallija ekipāža Sesks/Francis pasaules čempionāta debijā Polijā izcīna 5. vietu
Rallija ekipāža Sesks/Francis pasaules čempionāta debijā Polijā izcīna 5. vietu
Latvijas rallija ekipāža Mārtiņš Sesks/Renārs Francis pasaules rallija čempionāta (WRC) debijā Polijas posmā finišējusi 5. vietā pēc brauciena, ko lietpratēji nodēvējuši par vienu no pēdējā laika spilgtākajiem iznācieniem uz lielās rallija skatuves. Polijas rallijā triumfēja soms Kalle Rovanpera ("Toyota Gazoo Racing"). 

Bērnu sporta uzrēķini

Galerijas