Latvijā
Novērstā amatpersonas slepkavība: policistu gatavojās nogalināt atriebības nolūkā
(papildināts)
Novērstā amatpersonas slepkavība: policistu gatavojās nogalināt atriebības nolūkā (papildināts)
Izmeklēšanā iegūtā informācija liecina, ka noziedznieki, iespējams, bija gatavojušies nogalināt augsta ranga Valsts policijas amatpersonu, un šis noziegums varētu būt saistīts ar šī policista profesionālo darbību un veikts atriebības nolūkā. Piecas par šo noziegumu aizdomās turētās personas ir aizturētas, un tuvākajās dienās lems par drošības līdzekļu piemērošanu aizturētajiem. 
Kronvalda parkā, Lielajos un Jēkaba kapos Rīgā sakops vairāk nekā 1000 koku
Kronvalda parkā, Lielajos un Jēkaba kapos Rīgā sakops vairāk nekā 1000 koku
Lai nodrošinātu apmeklētāju drošību, Rīgā 1. augustā sāks koku kopšanu Lielajos un Jēkaba kapos, kā arī Kronvalda parkā. Ņemot vērā speciālistu atzinumus, šajās teritorijās sakops vairāk nekā 1000 koku vainagus. Savukārt īpaši bīstamie koki pirms to nozāģēšanas tiks papildus vērtēti, vai tos ir iespējams saglabāt, informēja "Rīgas meži".
Strīdā par suni iesaista policiju, PVD un pat Zemkopības ministriju
Strīdā par suni iesaista policiju, PVD un pat Zemkopības ministriju
Divu pušu strīdā par to, kam pienākas tiesības uz suni, iesaistīta gan pašvaldības, gan Valsts policija, gan Pārtikas un veterinārais dienests, pat Zemkopības ministrija. Konfliktējošās puses viena otrai pārmet cietsirdību pret dzīvniekiem, un situācijas atrisināšanai būs jāgaida izmeklētāju lēmums.
Saeimā vērtēs ieceri aizliegt pārtikas iepakošanai izmantot putuplasta iepakojumu
Saeimā vērtēs ieceri aizliegt pārtikas iepakošanai izmantot putuplasta iepakojumu
Saeimā rudenī vērtēs ieceri neļaut pārtikas iepakošanai izmantot putuplasta iepakojumu, tā ceturtdien, 25. jūlijā, lemts Saeimas ārkārtas sesijas sēdē, kur atbildīgajai komisijai nodoti grozījumi Plastmasu saturošu izstrādājumu patēriņa samazināšanas likumā, ar ko paredzēts turpmāk neļaut pārtikas iepakošanai izmantot uzpūstu un presētu putuplasta iepakojumu. 
Ventspils šosejas posmā pie Ugāles atjaunos segumu 20 km garumā
Ventspils šosejas posmā pie Ugāles atjaunos segumu 20 km garumā
20 kilometru (km) garā Ventspils šosejas (A10) posmā no pagrieziena uz Ugāles dzirnavām (V1323) līdz Ūdensvada ceļam (145,47.–164,36. km) sāks atjaunot segumu. Atjaunos arī tiltus pār Engures upi un Svētes upi. Plānots, ka būvdarbi turpināsies līdz gada beigām, informēja "Latvijas Valsts ceļi".
Pēc Kariņa avioreisu skandāla sarūk komandējumu nauda ministriem; ierosina vēl vienu disciplinārliet...
Pēc Kariņa avioreisu skandāla sarūk komandējumu nauda ministriem; ierosina vēl vienu disciplinārlietu
Saistībā ar ekspremjera Krišjāņa Kariņa ("Jaunā Vienotība") avioreisu skandālu ir ierosināta vēl viena disciplinārlieta, Latvijas Televīzijai apstiprināja Valsts kancelejā. Skandāla dēļ kancelejas direktors Jānis Citskovskis tika pazemināts amatā un, protestējot pret to, nolēma aiziet no darba, bet tagad tiek skaidroti apstākļi par vēl kāda cita darbinieka rīcību. Tā ir jau ceturtā disciplinārlieta. Tikmēr jaunais regulējums par specreisiem un kārtību, kādā atlīdzināmi ar komandējumiem saistītie izdevumi, vēl tikai top. Taču šobrīd gandrīz visas ministrijas komandējumu naudas ministriem jau ir samazinājušas.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd