Sports / Futbols
Eiropas futbola čempionātā pats interesantākais tikai sākas, bet bez saimniekiem un Ronaldu
Eiropas futbola čempionātā pats interesantākais tikai sākas, bet bez saimniekiem un Ronaldu
Eiropas futbola čempionātā Vācijā otrdien, 9. jūlijā, notiks pirmā pusfināla spēle Spānija–Francija, bet dienu vēlāk otrajā pusfinālā spēkiem mērosies Anglijas un Nīderlandes futbolisti. "Euro 2024" spēļu pēdējā nedēļā malā ir jāpaliek čempionāta rīkotājiem vāciešiem, bet lielu rezonansi izraisīja leģendārā portugāļa Krištianu Ronaldu atvadīšanās no turnīra.
Grandu atsijāšana cīņā par titulu: Eiropas futbola flagmaņi tiekas uz ceturtdaļfināla sliekšņa
Grandu atsijāšana cīņā par titulu: Eiropas futbola flagmaņi tiekas uz ceturtdaļfināla sliekšņa
Eiropas čempionātā Vācijā piektdien, 5. jūlijā, sāksies ceturtdaļfināla mači, kur savā starpā jau tiksies tradicionālie pasaules futbola grandi. Līdz turnīra lielā astotnieka stadijai veiksmīgi ir nokļuvuši sporta karaļa ierastie Eiropas flagmaņi – Spānija, Vācija, Francija, Anglija, Nīderlande un Portugāle, malā paliekot tikai iepriekšējai Eiropas čempionvienībai Itālijai.
Francijas futbolisti pārspēj beļģus cīņā par ceturtdaļfinālu, Eiropas čempionātu turpina arī portugā...
Francijas futbolisti pārspēj beļģus cīņā par ceturtdaļfinālu, Eiropas čempionātu turpina arī portugāļi (papildināts)
Francijas futbolisti pirmdien Diseldorfā ar 1:0 uzvarēja Beļģijas izlasi Eiropas čempionāta astotdaļfinālā un iekļuva finālturnīra astoņu spēcīgāko komandu vidū. Ceturtdaļfinālu sasniedza arī portugāļi, kas vēlāk Frankfurtē izslēgšanas pirmajā kārtā pēcspēles 11 metru sitienos ar 3:0 pieveica Slovēnijas izlasi. Pamatlaiks un pagarinājums beidzās bez gūtiem vārtiem. 
Angļi izglābjas, pagarinājumā pret Slovākijas futbolistiem iekļūst ceturtdaļfinālā; tālāk tiek arī s...
Angļi izglābjas, pagarinājumā pret Slovākijas futbolistiem iekļūst ceturtdaļfinālā; tālāk tiek arī spāņi (papildināts)
Anglijas futbolisti svētdien Vācijā mačā ar Slovākiju atspēlējās piektajā kompensācijas laika minūtē un papildlaikā iekļuva 2024. gada Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā. Anglija Gelzenkirhenē papildlaikā uzvarēja ar 2:1. Spānijas izlase svētdien Ķelnē astotdaļfinālā ar rezultātu 4:1 uzvarēja meistarsacīkšu debitanti Gruziju un kļuva par Vācijas pretinieci ceturtdaļfinālā.
Eiropas futbola čempionāta izšķirošā fāze ar pārsteidzošo Gruziju; bez titulētās Horvātijas
Eiropas futbola čempionāta izšķirošā fāze ar pārsteidzošo Gruziju; bez titulētās Horvātijas
Eiropas futbola čempionātā Vācijā sestdien, 29. jūnijā, sāksies izslēgšanas mači, kur, sākot ar astotdaļfinālu, komandām vairs nebūs tiesību uz kļūdām, jo spēļu zaudētāji izstāsies no cīņas par čempionu titulu. Grupu turnīrā lielāko pārsteigumu sagādāja Gruzijas valstsvienība, kas savā "Euro" debijas reizē iekļuva izslēgšanas kārtā, toties jau pēc pirmā posma mājās devās iepriekšējo divu Pasaules kausu medaļu ieguvēji no Horvātijas.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd