Ābolmaize ar krēmsieru un valriekstiem. LSM.lv fotorecepte

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Izmēģināšanas vērta recepte ābolu laikam, tās pagatavošanā ar prieku piedalīsies arī bērni! Recepti izmēģināja un citiem iesaka Madara un Sendija.

Ābolmaize ar krēmsieru un valriekstiem

 
Nepieciešams:
 
 

Dalieties ar savām receptēm!

Gatavojiet kopā ar bērniem, sūtiet savas receptes, mēs tās parādīsim lasītājiem!

Apraksts:

  • Nepieciešamās sastāvdaļas
  • Gatavošanas apraksts pa soļiem
  • Vismaz 3 fotoattēli no gatavošanas gaitas

Lieliskām receptēm balvā Bērnistabas grāmata "365 radošas idejas zinātkāriem bērniem".

Sūtiet uz [email protected].

 

Mīklai:
  • 3 ļoti gatavi banāni
  • 7 ēdamkarotes kausēta sviesta
  • 2 olas
  • 1/2 glāze cukura
  • 1/4 glāzes skāba krējuma
  • 1 glāze miltu
  • 1 glāze smalkā mušļa ar ogām
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 3 āboli
 
Vidum: 
  • paciņa svaigā krēmsiera
  • 2 ēdamkarotes medus
 
Virskārtai:
  • Paciņa valriekstu
  • 5 ēdamkarotes kausēta sviesta
  • 1/4 glāzes cukura
  • 1 tējkarote kanēļa
  • Saujiņa sagrieztu ābolu
  • Nedaudz miltu
 
Gatavošanas gaita:
 
 
  • Saspaida banānus, pievieno olas, sviestu un visu samaisa.
  • Banānu masai pievieno cukuru, skābo krējumu, miltus, smalko musli, cepamo pulveri, sagrieztus ābolus un samaisa. 
  • Gatavojam virskārtu – sviestā ieber sauju ābolu, sakapātus valriekstus, kanēli, nedaudz miltu un cukuru. Visu kārtīgi samaisa. 
  • Gatavojam krēmsiera masu – krēmsieram pievieno medu un kārtīgi samaisa. 
  • Tālāk visu kārtojam veidnē. Liekam pusi no mīklas. Tad krēmsiera masu un pa virsu atlikušo mīklu. Virsū visam liekam valriekstu/ābolu masu. 
  • Cep 175 grādos ar ventilatoru aptuveni 50–60 minūtes.

Izmēģiniet arī citas receptes!

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti