Pufīgās pankūkas ar āboliem un kanēli. Gatavojam kopā ar bērniem!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem un 2 mēnešiem.

Ābolu laikā arī pankūkām piedienas būt ar āboliem. Mazie palīgi varēs gan ābolus mizot, gan mīklu maisīt, lai sanāk gardas pankūkas ar kraukšķīgu mežģīni.

Nepieciešams:

  • Glāze miltu.
  • Glāze piena.
  • 3 olas.
  • 1 ēdamkarote cepampulvera.
  • 1 ēdamkarote pūdercukura.
  • 1 tējkarote kanēļa.
  • 3 ēdamkarotes cukura.
  • 3 saldskābi āboli.
  • Eļļa cepšanai.

Pagatavošana:

Ābolus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.

Olas sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru, pieliek šķipsniņu sāls. Olu maisījumam pielej pienu, pieliek miltus un cepampulveri, samaisa, lai nav kunkuļu. Mīklai pieliek ābolus.

Uz pannas sakarsētā eļļā cep no abām pusēm brūnas pankūkas. Gatavas pārkaisa ar pūdercukura un kanēļa maisījumu.

Garšīgi arī ar skābu krējumu, augu un ogu sīrupu un medu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti