Mācieties no bērniem, kā savienot dažādus dārzeņus, jaukt mērci un cept kotletes tā, lai tās garšotu katram bērnam.
Šefpavāra padomi:
Nepieciešams:
- 1 cukīni.
- 1 svaigs gurķis.
- 300 g maltās gaļas.
- 1 ola.
- Saulē kaltēti tomāti.
- Piparmētra, pēresīļi.
- Ķirbju sēklas.
- Olīveļļa.
- Sāls.
- Pipari.
Recepte:
Sagriež cukīni un gurķi strēmelītēs. Apslaka ar citrona sulu. Sakapā saulē kaltētos tomātus, piparmētru un pētersīļus, sajauc ar olīveļļu, pievienojot sāli un piparus pēc garšas.
Malto gaļu sajauc ar olu, sāli un pipariem, tad izveido mazas bumbiņas.
Uzkarsē pannu, ielej nedaudz eļļas, kotletītes apcep zeltaini brūnas.
Uzkarsētā pannā apcep ķirbju sēklas un uzber ēdienam.
Interesanti fakti par produktiem:
Foto no raidījuma: