Konditorejas īpašnieks Džonatans Dolfi norādīja: "Nikolā Štorers bija Luija XIV konditors. Viņš kalpoja karalim un visam galmam Versaļā 18. gadsimta sākumā. Viņš karalim rīkoja visus banketus un lielās balles. Karalis viņu ļoti mīlēja un bija visu viņa gatavoto konditorejas izstrādājumu cienītājs. Bet pēc vairākiem gadiem Versaļā Nikolā 1730. gadā nolēma atvērt savu veikalu, kur mēs atrodamies šodien."
Štorers izveidoja recepti slavenajai ruma kūkai, kura Parīzē joprojām ir iecienīts kārums. Konditorejas popularitāti palīdzēja saglabāt 19. gadsimtā veidotais interjers, taču arī mūsdienās galvenie ir piedāvātie saldumi. Vitrīnās izvietoti eklēri, zemeņu kūkas, augļu tortes, kārumi no šokolādes un citām izejvielām. Tie ir neatņemama Francijas iedzīvotāju dzīves daļa, ko baudīt kāzās, dzimšanas dienās un citos svētkos, kā arī tiek izmantoti pēcpusdienā kā uzkoda starp ēdienreizēm.
Par piedāvājumu uzņēmumā rūpējas 25 darbinieki, kas atzīst, ka receptes 300 gadu laikā tomēr mainījušās. Mūsdienās mazāk izmanto cukuru un tiek domāts, lai kūkas būtu ar mazāku tauku saturu. Pārmērīga saldumu lietošana kaitē veselībai, taču konditori ar smaidu norāda, ka tie palīdz atgūt dzīvesprieku un dod pozitīvas emocijas.