Īstās latvju saimnieces

Īstās latvju saimnieces. Silvija Čurkste

Īstās latvju saimnieces

Īstās latvju saimnieces. Brigita Puriņa

Īstās latvju saimnieces. Iveta Celkarte

Cepta sīgas fileja «Īstās latvju saimnieces» gaumē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Sīga ir lašveidīgā zivs, kas pēc garšas var atgādināt foreli. Izmēģini to pagatavot tā, kā iecienījuši Latvijas Televīzijas raidījuma "Īstās latvju saimnieces" dalībnieces Ivetas Celkartes mājās!

Šajā "Īsto latvju saimnieču" sezonā tiekas dalībnieces, kas reiz jau raidījumā piedalījušās. Ivetu skatītāji iepazina septītajā sezonā. Viņa saimnieko zvejnieku sētā "Dieniņas" Tukuma novada Engures pagastā.

Nepieciešams: 

  • Sīgas filejas
  • Milti
  • Olas
  • Sāls
  • Melnie pipari

Ivetas Celkartes saimniecībā tapusī sīgas fileja.
Ivetas Celkartes saimniecībā tapusī sīgas fileja.

Pagatavošana: 

Sīgas filejas no abām pusēm apviļā miltos, iemērc sakultā olā un liek uz uzkarsētas pannas. Uzkaisa sāli un piparus. Cep zeltaini brūnas. Pasniedz ar ceptiem kabačiem, vārītiem kartupeļiem un salātiem.

Citas latvju saimnieču receptes


 

Vairāk

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti