Šajā "Īsto latvju saimnieču" sezonā tiekas dalībnieces, kas reiz jau raidījumā piedalījušās. Sirsnīgo Sandru Icaku skatītāji iepazina raidījuma sestajā sezonā. Viņa saimnieko Bauskas novada piemājas saimniecībā "Padegas", kur audzē rabarberus, melones, arbūzus, smiltsērkšķus un vēl daudz ko citu.
Nepieciešams:
- Brieža karbonāde
- Smiltsērkšķu–ķiploku mērce
- Sāls
- Pipari
- Sojas mērce
Pagatavošana:
Gaļu sagriež vienāda biezuma šķēlēs, no abām pusēm ierīvē ar sāli un pipariem, apslaka ar sojas mērci un smiltsērkšķu–ķiploku mērci. Diennakti atstāj vēsā vietā savilkties. Apcep no abām pusēm uzkarsētā eļļā uz pannas vai grila. Pasniedz ar fritētiem kartupeļiem.
Ņem vērā – lai gaļa būtu gardāka, pirms cepšanas to vēlams paturēt istabas temperatūrā.