Sastāvdaļas:
- BIO piena rīsi
- Āboli
- Mežrozīšu sīrups
- Saldais krējums
- Krustnagliņas
- Kardemons
- Kanēlis
- Kakao
- Vaniļas pāksts
Gatavošana:
- Rīsus novāra, atdzesē un iepako jau iepriekš mājās.
- Āboliem izgrebj serdes un tajos iepilda mežrozīšu sīrupu.
- Ābolus ietin folijā un liek oglēs cepties. Gatavību pārbaudīt var, iebakstot ar koka irbulīti, bet kādas 10 minūtes tam noteikti jāpacepas, skatoties no oglēm un ābola lieluma.
- Pa to laiku silda rīsu pudiņu ar saldo krējumu un ziemas mīļākajām garšvielām: krustnagliņām, kardemonu, kanēli, kakao un vaniļas pāksti.
- Pasniedzot ābolus iztin no folijas un liek pudiņam pa virsu.
Materiāls pirmo reizi LSM.lv publicēts 2018. gada 24. oktobrī.