Restorāna pārstāvis Gūss Bekers norādīja: "Mums ir trīs pilnībā vegāniskas ēdienkartes. Pirmkārt, mēs izmantojām nedaudz sviesta un nedaudz olu. Bet tagad mēs šos produktus esam pilnībā izņēmuši no ēdienkartes un tāpēc jāmeklē alternatīvas. Tas ir ļoti radošs process, kas dod jaunas iespējas."
Eksperti jau iepriekš novērtēja restorānu, un kvalitātes standartu apliecina piešķirtās divas "Michelin" zvaigznes.
Viena no panākumu atslēgām ir tieši radošā un eksperimentālā pieeja ēdiena gatavošanai. Tiek meklētas jaunas garšas un jaunas izejvielas, lai katrai maltītei piešķirtu pārsteiguma efektu. Ne mazāk svarīgs ir uzstādījums atteikties no gaļas izmantošanas. Lopkopība ir viens no nozīmīgākajiem klimata izmaiņu veicinošo gāzu izmešu avotiem, un arī uztura speciālisti atzīst, ka dārzeņi un augu valsts izcelsmes produkti ir veselīga un laba alternatīva.
Nīderlandē šāds viedoklis kļūst aizvien populārāks un veicina līdzīgu ēdināšanas uzņēmumu attīstību.
Protams, šis augsta līmeņa restorāns nav lēts, un maltīte tajā maksā no 65 līdz 140 eiro. Tomēr vietas tajā jau pilnībā rezervētas līdz februāra beigām.