Lieliskākās uzkodas tiek gatavotas no vienkāršākajām sastāvdaļām – tā tas ir arī ar šīm speķmaizītēm. Pokaiņu puses saimniece Marika savu speķmaizīšu recepti atklāja LTV raidījumā “Iekodies Zemgalē”.
Nepieciešams
Saldskābmaize, vēlams pašu cepta
Sālīts un apžāvēts speķis, vēlams gatavots mājās
Svaigi sakapāti lociņi
Pagatavošana
Maizīti sagriež šķēlēs.
Speķi sakapā mazos kubiņos kā rasolam un ziež bagātīgi uz maizes šķēlēm.
Pa virsu pārkaisa sagrieztus zaļos lociņus.
Kļūda rakstā?
Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!
Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!