Iekodies Zemgalē

"Iekodies Zemgalē". 1. sērija

Iekodies Zemgalē

"Iekodies Zemgalē". 2. sērija

"Iekodies Zemgalē". 1. sērija

Speķmaizītes ar lociņiem Zemgales gaumē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem un 1 mēneša.

Lieliskākās uzkodas tiek gatavotas no vienkāršākajām sastāvdaļām – tā tas ir arī ar šīm speķmaizītēm. Pokaiņu puses saimniece Marika savu speķmaizīšu recepti atklāja LTV raidījumā “Iekodies Zemgalē”.

 

Nepieciešams

  • Saldskābmaize, vēlams pašu cepta
  • Sālīts un apžāvēts speķis, vēlams gatavots mājās
  • Svaigi sakapāti lociņi

                                              

Pagatavošana

  1. Maizīti sagriež šķēlēs.
  2. Speķi sakapā mazos kubiņos kā rasolam un ziež bagātīgi uz maizes šķēlēm.
  3. Pa virsu pārkaisa sagrieztus zaļos lociņus.

Speķmaizītes
Speķmaizītes

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti