Džinsa apģērbi ar «dabas pieskārienu». Aicina uz modes performanci Vidzemes tirgū

Modes un dizaina komanda "2IVI" šī gada 17. jūlijā no 19.00 Vidzemes tirgū (Brīvības iela 90) aicina uz modes performanci "2GROW".

Pasākuma laikā apmeklētājiem būs iespēja apskatīt apģērbu kolekciju, kuras izveidei pēdējā gada laikā "2IVI" komanda ir eksperimentējusi ar dažādām biomateriālu pamata masām un piedevām, lai apstrādātu jau esošus un veidotu jaunus unikālus materiālus. Kolekcija tiks izvietota piecās laboratorijas stacijās, kas būs brīvi pieejamas apmeklētājiem interaktīvai izpētei.

Materiālu izveides procesā pielietoti pārtikas atkritumi, kaltēti ziedi, pašu audzētas tējas sēnes kā arī vairāk nekā 50 džinsu tekstilizstrādājumi, kas tika aprakti dažādās augsnēs.

Vecie džinsa apģērbi ar unikālo "dabas pieskārienu" un jaunizveidotie biomateriāli ir pārtapuši inovatīvos tērpos, stāsta rīkotāji.

"Ilgtspējīga un pārstrādāta mode nenozīmē tikai otrreizēju apģērbu izmantošanu. "2IVI" ar modes performanci "2GROW" parāda, kā dabas materiāli veido jaunas interpretācijas iespējas mūsdienu modei un apģērbu dizainam," teic performances veidotāji.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti