Trīs izklaides podkāsti tiksies ar faniem festivālā «Nereāli labs pasākums»

Vasaras karstumā, 15. augustā, Sporta 2 kvartālā tiks aizvadīts Latvijā pirmais raidierakstu jeb podkāstu festivāls, kurā pulcēsies trīs izklaides podkāstu autori, informēja organizatori.

Festivāla programmā piedalīsies raidieraksti "Bize vaļā", "Vai viegli būt?" un "Eitanāzija", gaidāmi arī īpaši viesi un muzikāli priekšnesumi. Pasākumu vadīs dīdžejs Kārlis Ķilkuts.

"Šis noteikti būs vasaras pārsteidzošākais pasākums – tie, kuri ir apmeklējuši "Bize vaļā" un "Vai viegli būt?" pasākumus "Palladiumā", zina, ka garlaicīgi nebūs un nebūs arī viegli paredzēt, kādās sliedēs ievirzīsies vakars. Nav šaubu, ka arī "Eitanāzijas" komanda būs sagatavojusi kādu labi raudzētu ciemakukuli," pauda podkāsta "Bize vaļā" vadītājs Edgars Bāliņš.

Jau iepriekš raidierakstu cienītājiem ir bijusi iespēja klātienē vērot "Bize vaļā" ierakstus vairākos pasākumos koncertzālē "Palladium", kultūras vietā "Tu jau zini kur", "Fonoklubā" Cēsīs un citur. Savukārt "Vai viegli būt?" priecēja fanus ar šovu koncertzālē "Palladium". Raidieraksta  "Eitanāzija" veidotājiem šis būs pirmais klātienes pasākums ar faniem.

Raidierakstu "Bize vaļā" kopš 2018. gada septembra veido Edgars Bāliņš, Dāvis Freibergs un Kārlis Liepiņš. Raidierakstu "Vai viegli būt?" 2018. gada oktobrī izveidoja Rojs Rodžers un Kristiāna Grāmatiņa. Savukārt raidierakstā "Eitanāzija" 2020. gada janvārī apvienojās Annija Dārta Griguča, Mārtiņs Karabeško un Mārtiņš Urbāns.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti