Kultūras ziņas

Kāda ir jaunā operas direktora vīzija?

Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

Sākusies dziesmu pieteikšana konkursam "Supernova"

Sākusies dziesmu pieteikšana konkursam «Supernova» 

No otrdienas, 20. augusta, sabiedrisko mediju portālā LSM sākusies dziesmu pieteikšana Latvijas Televīzijas autoru un dziesmu izpildītāju konkursam "Supernova". 

"Supernovā" aicināti piedalīties solisti, dueti un grupas, kurās ir ne vairāk kā seši dalībnieki. Konkursam pieteiktā dziesma nedrīkst būt publicēta, atskaņota vai izpildīta publiskos pasākumos pirms 2024. gada 1. septembra. Ārzemniekiem ir iespēja piedalīties konkursā kā dziesmu vārdu autoriem, mūzikas autoriem vai fonogrammas producentiem, taču dziesmas autoru kolektīvā ārzemnieku nedrīkst būt vairāk par Latvijas pilsoņiem. 

Nākamajā kārtā, kas notiks televīzijas tiešraidē 2025. gada februārī, iekļuvušo izpildītāju vārdi būs zināmi šī gada novembrī.

Žūrija, kurā būs Latvijas mūzikas industrijas, pasākumu jomas un televīzijas pārstāvji, kā arī ārvalstu profesionāļi, vērtēs konkursam pieteikto dziesmu oriģinalitāti, aranžējumu, vēstījumu un atbilstību mūsdienu tirgus tendencēm. Izvēloties izpildītājus, būtiskākās būs mūziķu vokālās spējas, potenciāls konkurēt starptautiskajā popmūzikas tirgū, kā arī iepriekšējie sasniegumi mūzikas nozarē un iespējas gūt panākumus nākotnē. 

Pieteikšanās konkursam līdz 2024. gada 21. oktobra plkst. 23.59. Pieteikuma anketa atrodama šeit, bet nolikums šeit.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti