Rīta Panorāma

Austrālijā un Kanādā ieceļotājiem no ĶTR pieprasa Covid testu

Rīta Panorāma

Krāpnieki. Telefona zvans no bankas

ASV pilsētā Pasadenā ikgadējā "Rožu parāde"

ASV pilsētā Pasadenā – ikgadējā Rožu parāde

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada un 8 mēnešiem.

Pasadenas pilsētā Amerikas Savienoto Valstu Kalifornijas štatā notikusi ikgadējā Rožu parāde. Unikālais jaunā gada ievadīšanas pasākums notika jau 134. reizi.

Šogad krāšņā parāde notika nevis 1. janvārī, bet dienu vēlāk, jo svētku dienas bija brīvdienās. Pasākuma moto bija "Pagrieziens aiz stūra", kas skaidri parādīja rīkotāju cerības, ka nākamajā gadā izdosies atrisināt visas patlaban aktuālās pasaules problēmas.

Parādi ievadīja mūziķu uzstāšanās, kā arī divu ASV gaisa spēku reaktīvo lidmašīnu paraugdemonstrējumi, bet vēlāk simtiem cilvēku devās gandrīz 9 kilometrus garā gājienā pa pilsētas ielām.  

Skatītājiem vislielākā interese parasti ir par izrotātajām ziedu platformām, un arī šogad nebija vilšanās sajūtas. Plaši bija pārstāvēti dabas motīvi – putni, dzīvnieki un kukaiņi, kā arī gliemeži un sēnes, ko papildināja ziedu rotājumi. Tomēr lielāko žūrijas labvēlību izpelnījās spilgtais ķīniešu pūķis, kas pūta dūmus no savām nāsīm. Neizpalika arī mūziķu gājiens un dažādas citas atrakcijas, kas neatraujami saistītas ar šādiem pasākumiem. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti