Rīta Panorāma

Ukrainas iedzīvotājiem palīdz arī menonītu brīvprātīgie

Rīta Panorāma

Vilsonu verandā muzicēs pianiste Agnese Egliņa un vijolnieks Daniils Bulajevs

Mirusi ASV seriālu zvaigzne Šenena Dohertija

53 gadu vecumā mirusi amerikāņu aktrise Šenena Dohertija

Mūžībā devusies ASV aktrise Šenena Dohertija, vēsta raidorganizācija BBC.

53 gadus vecā aktrise mira pēc cīņas ar krūts vēzi. Viņai šī diagnoze tika noteikta jau 2015. gadā. Divus gadus tika ziņots, ka Dohertijai cīņu ar vēzi izdevies uzvarēt. Diemžēl 2019. gadā tas bija atgriezies un paplašinājies. 2023. gadā aktrise atzina, ka vēzis, kurš tobrīd jau bija ticis līdz viņas smadzenēm, tiek ārstēts ar starošanas terapiju.

"Ar smagu sirdi varu apstiprināt Šenenas Dohertijas aiziešanu. 13. jūlijā viņa pēc vairākus gadus ilgas pretošanās zaudēja cīņu ar vēzi. Uzticīgā meita, māsa un tante bija savu tuvinieku, tai skaitā suņa Bouvija ieskauta. Ģimene aicina ievērot viņu privātumu šajā sēru laikā," ārzemju medijam "People" apstiprināja Dohertijas publiciste Lazlija Slouna.

Dohertija popularitāti guva aizvadītā gadsimta 90. gadu sākumā, tēlojot Brendu Volšu slavenajā seriālā "Beverly Hills, 90210".

Aktrise dzimusi ASV pilsētā Memfisā, bet pēcāk kopā ar ģimeni pārvācās uz Losandželosu. Jau 10 gadu vecumā viņa tika pie savas pirmās lomas, filmējoties seriālā "Father Murphy".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti