Rīta Panorāma

"Emmy" balvu favorīti – seriāli "Shogun" un "The Bear"

Rīta Panorāma

Kvantu tehnoloģiju attīstība Latvijā

"Emmy" balvu favorīti seriāli "Shogun" un "The Bear"

«Emmy» balvu nomināciju līderi – seriāli «Shōgun» un «The Bear»

Paziņoti prestižās ASV televīzijas "Emmy" balvas 2024. gada pretendentu saraksti – visvairāk nomināciju šogad ieguvuši seriāli "Shōgun" un "The Bear". Balvu pasniegšanas ceremonija plānota šā gada 15. septembrī.

Nominanti tika publiskoti pasākumā ASV pilsētā Losandželosā, un līderpozīcijas ieguva "Shōgun" ar 25 nominācijām. Tas pretendēs arī uz labākā drāmas seriāla, labākās aktrises un labākā aktiera balvām.

"The Bear" jeb "Lācis" ieguva 23 nominācijas un pretendē uz labākā komēdijseriāla godu, un televīzijas profesionāļi novērtēja arī aktieru sniegumu. Šis ir jauns rekords komēdijseriālam – iepriekš lielākais skaits nomināciju, kas saņemtas vienā gadā, bija 22 (tās 20209. gadā ieguva seriāls "30 Rock").

Trešajā vietā ar 21 nomināciju ir komēdijdrāma "Only Murders in the Building" jeb "Tikai slepkavības ēkā", kurā iejuties neparasts slavenību trio – Holivudas veterāni Stīvs Mārtins un Martins Šorts, kā arī dziedātāja un aktrise Selīna Gomesa. Arī šis darbs pretendē uz labākā komēdijseriāla godu un balvām aktieriem.

Ar 19 nominācijam izcēlās seriāls "True Detective: Night Country", savukārt 18 nominācijas savā pēdējā sezonā ieguva seriāls "The Crown".

Pilns "Emmy" balvu nomināciju saraksts – balvas mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti