Superspējas un draudzības spēks ģimenes piedzīvojumu filmā «Bum!» – noskaties treileri!

Kas notiek tad, kad trīspadsmitgadīgs skeitbordists pēc neveiksmīga kritiena pēkšņi iegūst superspējas? To no 3. novembra varēs uzzināt kinoskatītāji visā Latvijā, noskatoties jauno ģimenes piedzīvojumu filmu "Bum!", informē filmas pārstāvji. Filmas režisores ir Andra Doršs un Marta Selecka – bērnu seriālu "Tutas lietas" un "Emī un Rū" veidotājas.

Drīz pēc tam, kad 7. klases skolnieks Hugo ar savām superspējām kļūst par populārāko puisi skolā, viņš saprot, ka būt uzmanības centrā tomēr nenozīmē laimi. Pēkšņā slava iedragā Hugo attiecības ar labāko draugu Tomu, un drīz vien nākas izvēlēties starp statusu un draudzību.

"Bum!" ir īsta skolas komēdija, tajā netrūkst komisku brīžu un maģisku spēju. Bet galvenais – tā stāsta par īstu draudzību, kas ir stiprāka par jebkuru superspēju. Filma ar smaidu atgādinās, ka mūsdienu pusaudži bieži vien dzīvo telefonu ekrānos, bet – kamēr viņi klikšķina un skrollē, draudzība un īstie piedzīvojumi bieži tiek palaisti garām.

"Filmas intonāciju centāmies veidot bezbēdīgu un jaunākajai auditorijai mīļu un atpazīstamu. Filmas priecīgie brīži un skolas ainas mijas ar stāstu par Hugo un Toma draudzību un tās īsteno vērtību. Īpašs paldies Liepājas 1. ģimnāzijai, kas nodrošināja filmai ļoti skaistu vizualitāti un uzticēja mums savas brīnišķīgās skolas telpas. Ceram, ka filma būs iepriecinājums visiem skolas bērniem un viņu vecākiem," saka filmas režisore Marta Selecka.

Filmas galvenajās lomās ir jaunie liepājnieki Adrians Petrovics (Hugo) un Elīza Kļava (Karla), bet viņu abu labāko draugu Tomu filmā atveido rīdzinieks Dāvis Emīls Ozols. Epizodiskās lomās redzami arī Liene Sebre (Tuta seriālā "Tutas lietas"), Artis Robežnieks (Boliņš seriālā "Emī un Rū") un citi bērniem zināmi aktieri: Ance Strazda, Rihards Zeļezņevs, Gatis Maliks, kā arī influencere AlishuksM, kas filmā atveido savu prototipu – "Instagram" zvaigzni.

Filmas scenārija autore ir Lote Eglīte, galvenais operators Gatis Grīnbergs, filmas mākslinieks Jānis Bijubens, kostīmu māksliniece Jūlija Volkinšteine. Filmu producē studija "Picture House", producenti Uģis Riekstiņš un Elīna Jozauska.

Filmas "Bum!" tapšanu finansē Nacionālais kino centrs (ERAF / REACT-EU projekts Latvijas kino industrijas uzņēmumu izaugsme, veicinot to profesionālo veiktspēju Nr.13.1.4.0/22/I/001).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti