Festivāla «Ogle» fokusā šogad vīriešu mentālā veselība

12. un 13. jūlijā Olaines Mežaparkā norisināsies piektais ikgadējais festivāls "Ogle", kas izveidots, lai ikvienam dotu iespēju uzlabot savu mentālo veselību un labsajūtu. Šogad festivāla fokusā vīriešu mentālā veselība, informēja tā rīkotāji.

Piedalīšanās festivālā "Ogle" šajā gadā ir bez maksas, un galvenā tēma ir vīriešu mentālā veselība. Šī tēma ir izvēlēta, lai veicinātu atklātas sarunas un palīdzētu izprast, kā varam atbalstīt vīriešus ceļā uz labāku garīgo veselību. Festivālā būs iespēja dzirdēt pieredzes stāstus un profesionāļu padomus, kā arī piedalīties diskusijās, kas var palīdzēt atrisināt dažādus mentālās veselības jautājumus.

Divu dienu garumā festivāla dalībnieki varēs piedalīties izglītojošās lekcijās un darbnīcās. Lekcijas piedāvās dziļāku izpratni par mentālās veselības uzlabošanu un labbūtības veicināšanu, savukārt darbnīcas sniegs praktiskus padomus un iespējas izzināt jaunus veidus, kā rūpēties par sevi.

Tāpat kā katru gadu, festivāla programma ir piepildīta ar aktivitātēm, kas ir piemērotas dažādām interesēm un vecuma grupām, no iesaistošām darbnīcām līdz profesionālām psihologu un psihoterapeitu konsultācijām.

Festivālā uzstāsies "DJ Krankenwagen", "Ūga", "Rainis peldkostīmā", "Nova Koma", "Midnight Projects", Matīss Pavītols, "Gunnar The Fifth" un daudzi citi.

Pasākuma laikā darbosies arī tetovēšanas stacijas, kurās apmaiņā pret ziedojumiem varēs iegūt vai nu sevis iecerētu tetovējumu, vai izvēlēties kādu no mākslinieku piedāvātajiem dizainiem. Tāpat festivāla dalībnieki varēs baudīt muzikālas izklaides, pašmāju filmas, prozas lasījumus un vienkārši atpūsties, iepazīstoties ar līdzīgi domājošiem un pavadot laiku pozitīvā gaisotnē.

Festivāla "Ogle" mērķis ir radīt drošu un atbalstošu vidi, kurā ikviens jūtas gaidīts un piederīgs un kur var rast vērtīgas zināšanas un iemaņas, kas palīdzēs uzlabot mentālo veselību ilgtermiņā, uzsver festivāla rīkotāji.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti