Ir, no kā izvēlēties! Koncertu izlase šai nedēļai

Bija jāpienāk jūlijam, lai vasaras koncertsezona ieskrietos pa īstam, – nu reiz ir, no kā izvēlēties!

Ir, no kā izvēlēties! Koncertu izlase šai nedēļai
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

HipHop festivāls "Straume"

5. un 6. jūlijā "Zeit" radošajā kvartālā Līgatnē

Jau trešo reizi Līgatnē norisināsies hiphopa kultūrai veltīts festivāls ar izmeklētu Latvijas attiecīgā žanra izpildītāju plejādi un virkni papildiespējām – grafiti, bītmeikeru un citām meistarklasēm. Uz skatuves te kāps Bush, Marko, Fiņķis, "Kreisais krasts", Ūga, Prusax, Steps, Sudrabu Sirds un vairāki citi pārsteigumi. Arī Latvijas Radio 5 būs klātesošs un abas festivāla dienas raidīs no Līgatnes, atzīmējot radio 11 gadu jubileju.

"Roks par brīvību"

5. jūlijā Skrundas pilskalna estrādē

Es vēl atminos laikus, kad Skrundā norisinājās rokfestivāls "Roks pret lokatoru". Vai pienācis laiks rokam būt "par", nevis "pret"? Domājams, ka grupām "Pērkons", "Menuets", "Līvi" un Fēliksam Ķiģelim būs atbilde uz šo jautājumu.

Festivāls "Jaudīgi ar savējiem"

6. jūlijā Šlokenbekas muižas pils pagalmā

Ja šķiet, ka ar vienu dienu Skrundā ir par maz, tad vēl viens īstens rokfestivāls turpat Kurzemē, Tukuma pusē. Pa dienu te virkne jaunu vai mazāk zināmu grupu, bet vakarā – "Tumsa", "Opus Pro" un "Linga".

Fiņķis

6. jūlijā "Pegaza pagalmā" Liepājā

Nospēlējis savu tiesu Līgatnes festivālā, Fiņķis ar visu grupu dodas uz otru Latvijas galu, lai savu enerģiju izspridzinātu arī rietumkrastā. Fiņķi ir vērts noķert tieši šovasar!

"Musiqq"

6. jūlijā Siguldas pilsdrupu estrādē

"Musiqq" ar jauno programmu un saviem lielākajiem hitiem acīmredzami ir gatavi pārbaudīt skaistās vietas ietilpību. Parasti koncertus te papildina lieliski saulrieti.

"Slade, Smokie, Sweet – Rock legends"

5. jūlijā "Wondersalā" Rīgā

Tas ir kā atgriezties laikā, kurā mēs visi dzīvojām kaimiņos Alisei. Salds un labi noturēts roks gana svaigā vietā. Nebūtu par skādi, ja "Far Far Away" un "My Oh My" no "Slade", " Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me" un "Living Next Door to Alice" no "Smokie" un "Wig Wam Bam" no "Sweet" tu zinātu jau pirms došanās uz koncertu.

Bryan Adams – "So Happy It Hurts Tour"

8. jūnijā "Arēnā Rīga"

Izdevis savu piecpadsmito albumu, Braiens Adamss dodas pie klausītājiem. Jādomā, ka vecmeistars neliks vilties un uzspēlēs arī "(Everything I Do) I Do It for You" un citus savus spožākos gabalus.

"Melo-M Mega orķestra" lielkoncerts

9. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē

130 čellu orķestris. Varbūt, ka nosaukumu var saīsināt uz "Mega-M"? Šādi paplašināts "Melo-M" uzstāsies jau piekto reizi. Acīmredzami čellu vibrācijas ir mums patiešām noderīgas.

Jāņa Šipkēvica koncerts balsij, klavierēm un neredzamam korim

10. jūlijā Ogres novada Turkalnē

Daudz miera, neredzams koris, daudz improvizācijas un skaisti plūstoša mūzika pārskalos Turkalni un tevi, ja savu trešdienu izvēlēsies pavadīt tur – Turkalnē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti