No omulīgiem vakariem līdz kārtīgam pankrokam – nedēļas nogalē plašs koncertu klāsts

Tik plašu koncertu piedāvājumu kā šajā nedēļas nogalē reti varēja redzēt pat vasaras karstumā.

No omulīgiem vakariem līdz kārtīgam pankrokam – nedēļas nogalē plašs koncertu klāsts
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Ance Krauze, Zigfrīds Muktupāvels, Jānis Lūsēns

11. oktobrī koncertzālē "Latvija", Ventspilī

Ances Krauzes un Zigfrīda Muktupāvela balsis sastopas ar Jāņa Lūsēna mūzikā iekusušu Austras Skujiņas dzeju. Programmai dotais nosaukums "Violets" ļauj vaļu iztēlei, bet, pat tikai pavirši zinot dzejnieces rokrakstu, diezgan droši var teikt, ka arī mūzika būs no klusas un nosvērtas līdz bravūrīgi spilgtai.

"Pienvedēja piedzīvojumi"

11. oktobrī koncertzālē "Palladium Rīga"

Sabiles rokmūzikas trio ir leģenda. Māra Žigata griezīgā balss un brāļi Lundes pie bungām un ģitārām spēj iedzīvināt īstu Latvijas deviņdesmito gadu roku vārda labākajā nozīmē. 30 gadi uz Latvijas skatuvēm ir ļāvuši trio mūzikai nobriest un kārtīgi norūgt. Laiks nobaudīt kādu malku!

"Jūdas graši"

11. oktobrī klubā "Depo", Rīgā

Ja ar Sabiles roka tiešumu ir par maz, tad klubā "Depo" varēs atrauties ar kārtīgu pankroku no "Jūdas grašiem". Te gan ir tas gadījums, kad jābūt gataviem dzirdēt arī vārdus, no kuriem jūtīgākas ausis var arī neatgriezeniski novīst.

"Bildes. Kopprojektu koncerts"

11. oktobrī VEF Kultūras pilī, Rīgā

Ikgadējais daudzkoncertu pasākums "Bildes" ir klāt. Kopprojektu koncertā var sagaidīt virkni patiešām grūti iedomājamu sadarbību. Piemēram, "Dabasu Duravys" & Andris Bulis, "Laime pilnīga" & Leons Sējāns vai grupa "Logo" & Velga Vītola. Jādomā, ka būs jautri un skanīgi.

Miks Dukurs

11. oktobrī kultūras namā "Wiktorija", Liepājā

Cēsis ved roku uz Liepāju. Šķiet, ka pagājušajā nedēļā bija vērojama Liepājas roka invāzija Cēsīs, tad nu Vidzemes dēls dodas prettriecienā. No Mika var sagaidīt gan viņa paša dziesmas, gan svešu dziesmu interpretācijas. Būs omulīgi.

Emilija

12. oktobrī kultūrtelpā "Akustika", Valmierā

Spoži pieteikusi sevi kādā no televīzijas šoviem, Emilija pat neplāno pazust no skatuves. Savdabīgais balss tembrs, atturība un patīkami viegli klausāmās melodijas ierindo Emiliju starp māksliniekiem, kuriem vērts pievērst uzmanību jau no pirmajiem soļiem. Nelielas zāles un klausītāji rokas stiepiena attālumā ir lieliska skola pat pieredzējušiem mūziķiem.

"Autobuss debesīs"

12. oktobrī Valmieras Kultūras centrā

Pamazām vērienīgā 25 gadu jubilejas tūre uzņem apgriezienus. Jādomā, ka "Autobusa" komandai ir pieejams plašs līdzjutēju pulks. Imanta Kalniņa melodijas Marta Kristiāna Kalniņa balsī un īsti latviskā aranžējumā – laiks kārtīgai kopā dziedāšanai!

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti