«Radio Naba» 22. jubileju svinēs ar koncertnotikumu «2 Naba plates – DJ Krankenwagen un Effekts»

LR 6 – LU "Radio Naba" savu 22. gadadienu sagaidīs ar koncertnotikumu "2 Naba plates" šī gada 30. novembrī "Angāra" koncertzālē pulksten 19.00. Programmu veidos muzikālās apvienības "DJ Krankenwagen" plates "Lēnā palīdzība" un grupas "Effekts" plates "Zudusī paaudze" prezentācijas uzvedumi.

Grupa "DJ Krankenwagen" tieši desmit gadus pēc pirmā albuma izdošanas nāk klajā ar otro studijas albumu "Lēnā palīdzība". Albums populārākajās straumēšanas platformās tiks publicēts 11. novembrī, kam sekos koncertuzvedums 30. novembrī. Koncertuzvedumā piedalīsies koris "Dziesmuvara", kā arī gaidāmi citi, ļoti īpaši viesi. Grupa "DJ Krankenwagen" jaunajā albumā vēsta: "Mēs nākam lēni, tik lēni, tik lēni, bet tu mūs labāk nesteidzini, jo, kad mēs nonāksim galā pie tevis, mēs noteikti palīdzēsim."

"Effekta" debijas albums "Zudusī paaudze" ir manifests sevis kā pašpietiekamas būtnes atzīšanai. Pēdējo divu gadu meklējumi grupu ir aizveduši nopietnākā un introspektīvākā rokmūzikā bāzētā skanējumā. Albums straumēšanas platformās tiks publicēts 6. novembrī. Koncertuzvedums 30. novembrī būs grupas pirmā uzstāšanās ar jauno skanējumu.

Koncertnotikums paredz iespaidīgus scenogrāfiskus un audiovizuālus risinājumus.

Abas muzikālās apvienības "DJ Krankenwagen" un "Effekts", savulaik ir uzvarējušas "Radio Naba" organizētājā jauno mūzikas grupu konkursā "Hadrons", bet jaunās plates izdod "Nabamusic".

"Radio Naba" 22. gadadienu sagaidīs ar plašu notikumu programmu: fotoizstādes par tēmu "Šķiro" atklāšana (27. novembrī LU Zinātņu mājā); "2 Naba plates – DJ Krankenwagen un Effekts" (30. novembrī "Angāra" koncertzālē), "Tiešraides koncertmaratons" (1. decembrī, "Radio Naba" programmā un Replay.lv);  Dāņu grupas "Efterklang" koncerts (6. decembrī "Angāra" koncertzālē).

LR6 – LU "Radio Naba" ir atvērts, nekomerciāls medijs, kas atspoguļo kultūras, urbāni inteliģentās vides, studentijas un alternatīvā dzīvesveida procesus un norises kvalitatīvā, dzīvā un dinamiskā veidā. "Radio Naba" ir brīvā formāta programma, kas Latvijas Radio FM viļņos skan kopš 2002. gada 1. decembra. "Naba" ir radio cilvēkiem, kurus interesē kas vairāk par standarta komercproduktu gan mūzikā, gan informācijā. Programmā klausītājiem pieejami vairāk nekā 50 regulāri raidījumi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti