Rībēs un rūks visās malās! Koncertu dzīve šajā nedēļas nogalē bez atelpas

"Positivus", "Straume" un "Laba daba" jau aiz muguras, bet "Summer Sound", "Fāze" un "TasTe" vēl priekšā. Vai šajā nedēļas nogalē koncertu dzīvē paredzēta atelpa? Kas tev deva! Rībēs un rūks visās malās.

Rībēs un rūks visās malās! Koncertu dzīve šajā nedēļas nogalē bez atelpas
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Laura Cortese & Bert Ruymbeek 

26. jūlijā fon Stricka villā Rīgā

Festivāls "Porta" uz Latviju atved visdažādākos māksliniekus. Sestdienas vakarā fon Stricka villā būs iespējams iepazīt gan Berklijā, gan Beļģijā studējušās amerikānietes Lauras Kortezes vijoļspēli kopā ar beļģu akordeonistu Bertu Raimbēku. Pieļauju, ka koncerts būs gana nepieradināts.

Thomass Anders un Sandra

26. jūlijā "Lokomotīves" stadionā, Daugavpilī

Tomass Anderss no "Modern Talking" – šis vārds vismaz tiem, kuriem jau ap piecdesmit, komentārus neprasa. "You're My Heart, You're My Soul" vai "Cheri Cheri Lady" skan galvā pašas. Bet Sandra – tā nav mūsu pašu duets, bet skatuves princese no astoņdesmitajiem un deviņdesmitajiem. "Everlasting Love" un "Maria Magdalena" varētu būt tās dziesmas, kas atsauks atmiņā senas un noputējušu piedzīvojumu atmiņas.

Rokmūzikas svētki Dzelzavā

26. jūlijā Dzelzavas estrādē

Ja ne kārtīgs metāls, tad vismaz roks, nodomāja dzelzavieši, spriežot par to, kāds mūzikas žanrs piestāvētu Dzelzavas vārdam. Tad nu grupa "Colt" ar jaudīgo Elīnu Krastiņu pie mikrofona griezīs kārtīgi. Un būs arī viesi – Ervīns Ramiņš un Dināra Rudāne.

"100. debija"

27. jūlijā "Zeit" radošajā kvartālā Līgatnē

Ja jau nostalģija, tad nostalģija. Teju jau augusts, un laiks atcerēties vasaras pirms gandrīz 30 gadiem. Un kā gan vēl labāk to paveikt, ja ne ar "100. debijas" palīdzību un kārtīgu izdejošanos? Ja esi piemirsis deju soļus, tas nekas, gan jau puiši no skatuves atgādinās!

Devendra Banhart

31. jūlijā "Hanzas peronā" Rīgā

"Hanzas perons" turpina iesākto un kārtējo reizi piedāvā Latvijā (vismaz šaurās aprindās) sen gaidītus māksliniekus. Devendra Banharts Latvijā būs pirmo reizi. Skaista un īpaša balss, savdabīgi lipīgas melodijas un brīva dzīvošanās indī mūzikas laukā. Ja godīgi, Banharta koncerts varētu būt viens no īpašākajiem šīs vasaras muzikālajiem piedzīvojumiem.

"Triānas parks"

27. jūlijā "Fontaine City" Pāvilostā

Fonteina pilsēta Pāvilostā jau ir tikusi pamanīta. Gan no vietējiem, gan Pāvilostu iecienījušajiem iebraucējiem. Varbūt tieši Agneses Rakovskas spēcīgā balss un "Triānas parka" kvalitatīvais poproks var aizvilināt uz rietumkrastu arī tevi?

Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs – 12 stāsti

28. jūlijā Vecpiebalgas Evaņģēliski luteriskajā baznīcā

Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs šovasar kopā arī uz skatuves. Nez’ vai arī viņu skaistajam sunim atrodas vieta koncertu apmeklētāju rindās, bet 12 stāstiem vieta atrodas pavisam noteikti. Jāņa Aišpura ģitāra, abu balsis un abu dziesmas, kas kļūst par stāstiem.

"Bermudu divstūris"

31. jūlijā "Branku Brančotavā"

Ja nu ar nedēļas nogalēm, lai iztrakotos, ir par maz, tad laiks posties uz skaisto brančotavas dārzu Iecavas krastā. Nav divu domu – tur 31. jūlija vakarā būs traka ballīte.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti