Grupai «Instrumenti» – emociju pilns koncerts

Kaut ko tik iespaidīgu mēs nebijām gaidījuši! Šādus vārdus "Panorāmai" teica grupas "Instrumenti" koncerta apmeklētāji. Koncertā netrūka ne emociju, ne līdzi dziedāšanas, ne jaunu dziesmu jaunatklāšanas prieka.

Pirmie grupas "Instrumenti" fani "Arēnā Rīga" ierodas trīs stundas pirms koncerta sākuma, lai ieņemtu labākās vietas.

"Mēs esam tieši no pulksten 18.00. Kā atvēra durvis, tā mēs bijām vieni no pirmajiem, kas ieradās. Lai varētu stāvēt vistuvāk. Tāds bija mūsu šī vakara mērķis, lai tiktu vistuvāk skatuvei," atzīst koncerta apmeklētāji Amanda un Mārtiņš.

Fani, kas bijuši uz citiem grupas koncertiem, zina, ka sagaidīs ko krāšņu un skaistu.

""Instrumenti" man jau ir sirdī kopš vidusskolas laika, tātad jau kādus desmit gadus. Ir būts uz iepriekšējiem koncertiem. Tieši uz iepriekšējo es nepaspēju, un es pēc tam kodu pirkstos, un nodomāju, ka šovakar es atnākšu. No vakara gaidu labu mūziku. Uzlabotu noskaņojumu, uzlādēšanos darbiem uz priekšu," saka Ilze.

"Pirmo reizi bijām bezmaksas koncertā Salaspilī. Un kopš tā laika iemīlējos "Instrumentos". Jā," atklāj Arīna.

Šovakar "Instrumenti" atgriežas "Arēnā Rīga", kuru grupa piepildīja pirms vairāk nekā desmit gadiem sava debijas albuma koncertu laikā. Uzstāties pilnā "Arēnā Rīga" ir daudzu Latvijas mūziķu sapnis, un noteikti īpašs notikums arī "Instrumentiem".

"Neaizmirsīsim, ka mēs atrodamies "Arēnā Rīga". Un "Arēnā Rīga" mēs bijām pirmo reizi 2011. gadā. Toreiz mums bija tikai viens albums un tikai dažas dziesmiņas.

Tāpēc taisni vai jābrīnās, kā mums izdevās piepildīt pilnu koncertu ar dziesmām, bet mums kaut kā tas izdevās. Un pa šiem gadiem ir radušies daudzi jauni albumi, un ir bijuši brīnišķīgi koncerti dažnedažādākajās vietās. Šeit pārsteidzoša būs arī dziesmu programma, jo mēs tiešām atgriezīsimies dažus gadus senā vēsturē un atgādināsim, cik tālu mūsu saknes stiepjas īstenībā," teic grupas "Instrumenti" dalībnieks Reinis Sējāns.

Koncerta apmeklētāja Marika: "Perfekti! Perfekti! Gaidām turpinājumu. "Instrumenti" ir vienkārši izcili. Protams, mēs atnācām izdejoties. Tāpēc mēs neņēmām sēdvietas, bet stāvvietas, lai varētu pie "Instrumentiem" arī kārtīgi izdejoties šovakar."

Koncerta apmeklētājs Rolands: "Teiksim tā, jaunais albums, kas ir "Runā Rīga", ir nenormāli labs. Man ļoti patīk! Vakardien nopirku biļetes, šodien ļoti, ļoti izbaudu koncertu."

Koncerta apmeklētāja Emīlija: "Tik iespaidīgi! Es to nebiju gaidījusi. Es fanoju ļoti sen, kad es vēl biju maziņa. Mamma man parādīja "Instrumentus" pirmo reizi. Es personīgi ļoti gaidu dziesmu "HES un tu". Tā dziesma ļoti patīk manam mazajam brālim. Es to gaidu visvairāk no visām!"

Vizuāli iespaidīgs sākums un ne tikai.

"Es domāju, ka mēs esam rūpējušies par to, lai būtu gan tā grandiozitāte, gan iespēja izdejot sevi, savu sirdi izkratīt, gan arī, iespējams, aizdomāties, paraudāt, kaut ko saprast, samīļot savu tuvāko un novērtēt to, ka vispār mums ir tāda iespēja piedzīvot koncertus un dzīvot šeit,  Latvijā, brīvībā un mierā," saka grupas "Instrumenti" dalībnieks Jānis Šipkēvics.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti