Rīta Panorāma

Izraēla turpina militāro operāciju Gazas joslā

Rīta Panorāma

"Māju kafejnīcu dienu" stāsts

Lielbritānijā sācies Glastonberijas festivāls

FOTO: Lielbritānijā sācies Glastonberijas festivāls

Britu salās šomēnes notiek vairāki ievērojami populārās mūzikas pasākumi, tai skaitā slavenais Glastonberijas festivāls. Līdz 30. jūnijam uz septiņām skatuvēm uzstāsies apmēram 200 mākslinieki vai to apvienības.

Biļetes uz pasākumu bija izpirktas ilgi pirms tā sākuma, un jau trešdien no rīta tūkstošiem ar teltīm un citām nakšņošanai vajadzīgām lietām ekipēti fani devās uz tā tā norises vietu Somersetas grāfistē. 

Festivāla vēriens iedvesmo, un komentārus neprasa galveno izpildītāju vārdi – "Coldplay", "Dua Lipa" un "SZA". Mūzikas apskatnieku īpašu ievērību izpelnījās arī kanādiešu dziedātāja Šenija Tveina. Tikmēr britu raidorganizācija BBC sola, ka fani lielāko zvaigžņu koncertus varēs vērot tiešsaistē tās tīmekļa vietnē.

Lielbritānijas populārās mūzikas cienītājus centrālajam gada pasākumam ar trīs solokoncertiem Londonā pamatīgi iesildīja vēl viena megazvaigzne – Teilora Svifta. Līgo vakarā iedvesmu dziedātājai Vemblija stadionā sniedza arī viņas draugs – amerikāņu futbola spēlētājs Treviss Kelss, kurš palīdzēja pārgurušajai Sviftai pārģērbšanās numurā. Augusta vidū zvaigznei Londonā paredzēti vēl vairāki koncerti.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti