Ar pirmizrādi «Trolejbuss «Ļubočka»» Čehova teātris atklāj jaunas telpas

Sestdien, 26. oktobrī, Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris sagaidīja jaunākā iestudējuma "Trolejbuss "Ļubočka"" (režisors Dmitrijs Gaitjukevičs) pirmizrādi, vienlaikus atklājot arī jauno zāli Vaļņu ielā 19 – Čehova teātra arkādi, informēja teātra pārstāvji.

Vien pāris minūšu gājiena attālumā no Čehova teātra galvenās ēkas savas durvis vērusi jauna skatuves telpa – Čehova teātra arkāde, kas atrodas Vaļņu ielā 19 – ar ieeju no Gleznotāju ielas. Sestdienas, 26. oktobra, vakarā svinīgā gaisotnē Čehova teātra arkādē tika sagaidīti pirmie viesi un sveikti atbalstītāji.

Čehova teātra direktore Dana Bjorka
Čehova teātra direktore Dana Bjorka

Vakara izskaņā svinību kulminācija bija režisora Dmitrija Gaitjukeviča pirmizrāde "Trolejbuss "Ļubočka"", kas īsās etīdēs apkopo kādā trolejbusā dzirdētus stāstus par mīlestību un laimes meklējumiem.

Čehova teātra Arkādes zālē pēc standarta plānojuma ir 120 skatītāju vietas. Līdz gada beigām vairākas mazās formas izrādes tiks pārceltas uz šo skatuves platformu – "Viss ačgārni…", "Viss sākas ar mīlestību", "Vertinska ceļš", "Huligānes grēksūdze".

Čehova teātra Arkādes zālē nākotnē taps arvien jaunas mazās formas izrādes, bet līdzās mēģinājumiem un izrādēm tur darbosies arī bērnu un jauniešu teātra studija.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti