90% gadījumu Tīna savu rītu sāk ar putru. Ja gadījumā brokastīs nebūs putras, tad būs ola. “Es varu ēst vienu un to pašu vairākas dienas pēc kārtas,” raidījumā “Rīta Panorāma” atklāj Tīna, kura neslēpj, ka, gatavojot brokastis TV kameras priekšā, valda daudz lielāks satraukums, nekā startējot sacensībās.
Putras pamatā ir ūdens un auzu pārslas, vēlāk pievienotas arī garšvielas – cukurs, sāls un dažreiz varbūt arī mazliet sviesta, lai garšīgāk. Tikai pašās beigās Tīna putrai pievieno pienu. Klāt vasarā vēl tiek pieliktas ogas, bet ziemā izmantots pašgatavots ievārījums.
Runājot par nākotnes plāniem, Tīna atklāja, ka pagaidām tie līdz galam vēl nav skaidri, jo nav zināms, kāda būs situācija pasaulē saistībā ar Covid-19 pandēmiju. Viņa neizslēdza iespēju, ka, ja gadījumā turpināsies mācības klātienē, pāriniece Kravčenoka dosies pie viņas uz Losandželosu.
Plašāk par Tīnas ceļu uz volejbolu, studijām ASV un ģimeni var noklausīties Latvijas Radio raidījumā "Monopols":