Degvielas cenas Rīgā palielinās, bet Viļņā un Tallinā samazinās

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā degvielas cenas palielinājās, kamēr Viļņā un Tallinā tās samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Rīgā, tad seko Tallina un Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95. markas benzīna cena bija 1,734 eiro par litru, kas ir par 3% vairāk nekā pirms nedēļas. Dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā palielinājās par 8,5%, un piektdien litrs dīzeļdegvielas maksāja 1,534 eiro.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā gan 95. markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā samazinājās par 0,7% un piektdien maksāja attiecīgi 1,479 eiro un 1,429 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās piektdien 95. markas benzīna cena bija 1,619 eiro par litru, kas ir par 3% mazāk nekā pirms nedēļas, savukārt dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā samazinājās par 7,6% - līdz 1,449 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās nedēļas laikā nav mainījušās. Rīgā autogāze piektdien maksāja 0,765 eiro par litru, Viļņā - 0,719 eiro, bet Tallinā - 0,68 eiro par litru.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti