Rīgā pašlaik dārgākā degviela Baltijā

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija atšķirīgas degvielas cenu izmaiņu tendences - Rīgā cenas nemainījās, Viļņā tās palielinājās, bet Tallinā samazinājās. Pēc cenu krituma Tallinā, Rīgā pašlaik ir dārgākā degviela Baltijā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna un dīzeļdegvielas cena bija Rīgā, seko Tallina un tad Viļņa.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95. markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas nedēļas laikā nemainījās un piektdien maksāja attiecīgi 1,684 eiro un 1,604 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95. markas benzīna cena nedēļas laikā palielinājās par 1,4% un piektdien bija 1,489 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena auga par 2,1% un piektdien litrs dīzeļdegvielas maksāja 1,439 eiro.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās piektdien gan benzīnam, gan dīzeļdegvielai novērots straujāks cenu kritums. 95. markas benzīna cena nedēļas laikā samazinājās par 4,7% un piektdien maksāja 1,639 eiro par litru. Savukārt litrs dīzeļdegvielas piektdien maksāja 1,469 eiro, kas ir par 6,4% mazāk nekā pirms nedēļas.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, saglabājās stabilas un piektdien Rīgā bija 0,775 eiro par litru, Viļņā - 0,712 eiro par litru, bet Tallinā - 0,68 eiro par litru.

 

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti