Baltijas galvaspilsētās degvielas cenu izmaiņām atšķirīgas tendences

Baltijas valstu galvaspilsētās pagājušajā darba nedēļā degvielas cenām bija atšķirīgas tendences - Tallinā cenas kāpa, Rīgā nemainījās, bet Viļņā daži degvielas veidi kļuva lētāki.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un tad Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā piektdien degvielas cenas bija tādas pašas kā pirms nedēļas - 95.markas benzīna cena bija 1,554 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena - 1,534 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena saglabājās stabila un tāpat kā pirms nedēļas litrs maksāja 1,419 eiro. Savukārt dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā samazinājās par 0,7% un piektdien maksāja 1,389 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās piektdien 95.markas benzīna cena nedēļas laikā auga par 2% - līdz 1,62 eiro par litru, bet dīzeļdegviela piektdien maksāja 1,5 eiro par litru, kas ir par 2,1% vairāk nekā pirms nedēļas.

Autogāzes cena Rīgā, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, nemainījās un bija 0,785 eiro par litru. Viļņā autogāzes cena kritās par 2,7% - līdz 0,709 eiro par litru, bet Tallinā autogāzes cena nedēļas laikā pakāpās par 5,9% un piektdien maksāja 0,72 eiro par litru.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti