Baltijas valstu galvaspilsētās šonedēļ atšķirīgas tendences degvielas cenām

Šajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija atšķirīgas tendences degvielas cenām, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Tallinā cena samazinājās gan benzīnam, gan dīzeļdegvielai, Rīgā samazinājās dīzeļdegvielas cena, bet Viļņā degvielas cenas bija stabilas.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā piektdien 95.markas benzīna cena saglabājās stabila un maksāja kā nedēļu iepriekš – 1,684 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 0,6% - līdz 1,604 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā piektdien 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā nemainījās un attiecīgi maksāja – 1,539 eiro un 1,499 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās piektdien 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,3% – līdz 1,719 eiro par litru, bet dīzeļdegviela maksāja 1,569 eiro par litru, kas ir par 2,5% mazāk nekā pirms nedēļas.

Savukārt autogāzes cenas visās Baltijas valstu galvaspilsētās šajā nedēļā palielinājās. Rīgā autogāzes cena palielinājās par 2,7% – līdz 0,765 eiro par litru, Viļņā – par 4,1% – līdz 0,689 eiro, bet Tallinā autogāzes cena kāpa par 1,5% un piektdien maksāja 0,68 eiro par litru.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti