Izsolē par 1,1 miljonu eiro pārdots nams Miesnieku ielā, Vecrīgā

Izsolē ar divu pretendentu dalību par 1,11 miljoniem eiro pārdots nams Miesnieku ielā 11, Vecrīgā, informēja VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ). Ēka celta 1830. gadā, un namu iespējams pārveidot par biroju, viesnīcu vai arī pielāgot to dzīvojamo telpu izveidei.

Izsoles sākumcena bija 1,1 miljons eiro, izsoles solis bija 10 000 eiro.

Ēka Miesnieku ielā 11 tika celta 1830. gadā, un pirmajā rekonstrukcijā, kas norisinājās 1968. gadā, to pilnveidoja arhitekti Edgars Slavietis un Pēteris Eglājs. 2020. gadā ēkai atjaunota fasāde.

"Piecstāvu ēka, kuras kopējā platība ir 1439,6 kvadrātmetri, lepojas ar autentisku vēsturisko šarmu – atsegtās ķieģeļu sienas, oriģinālās koka sijas, kā arī augstie griesti un elegantie vītņveida kāpņu posmi piešķir šim īpašumam īpaši vēsturisku auru," ēku raksturoja VNĪ.

Kā norādīja VNĪ, namu iespējams pārveidot gan par prestižu biroju, gan izmantot viesnīcas vai citu komercplatību vajadzībām, kā arī pielāgot dzīvojamo telpu izveidei. Tā atrašanās vieta Vecrīgā, starp Pils ielu un 11. novembra krastmalu, nodrošina gan vēsturisko vidi, gan ērtu piekļuvi – apkārtne ir labi uzturēta, ar zemu transporta plūsmu, kas nodrošina mierīgu un patīkamu atmosfēru gan vietējiem, gan pilsētas viesiem. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti