Rīgā un Tallinā degvielas cenas praktiski nemainās, bet Viļņā tās samazinās

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā degvielas cenas praktiski nemainījās, bet Viļņā cenas samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Tallinā degvielas cenas saglabājās stabilas, Rīgā benzīna cena nemainījās, bet cena palielinājās dīzeļdegvielai. Vienlaikus Viļņā degvielas cenas samazinājās.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā piektdien 95. markas benzīna cena saglabājās stabila un maksāja 1,664 eiro par litru, savukārt dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā palielinājās par 0,6% un maksāja 1,604 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā piektdien 95. markas benzīna cena samazinājās par 2,5% - līdz 1,539 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā kritās par 1,3% - līdz 1,489 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās piektdien 95.markas benzīnam un dīzeļdegvielai cenas nedēļas laikā nemainījās un attiecīgi maksāja - 1,679 eiro un 1,539 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Tallinā saglabājās stabilas un attiecīgi maksāja 0,735 eiro un 0,68 eiro par litru. Tikmēr Viļņā autogāzes cena palielinājās par 3,2% - līdz 0,642 eiro par litru.

 

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti