Rēzeknē par pašvaldības naudu aizbrauc «saliedēšanās braucienā»; izpilddirektors zaudē amatu

Saistībā ar pašvaldības SIA "Rēzeknes siltumtīkli" darbinieku braucienu uz Prāgu piektdien no amata atstādināts pašvaldības izpilddirektors Raimonds Olehno, aģentūrai LETA apliecināja pašvaldības pagaidu administrācijas vadītāja Guna Puce. Laikā, kad pašvaldībā trūkst naudas, vietvaras uzņēmuma darbiniekiem sarīkots izklaides brauciens uz Čehijas galvaspilsētu Prāgu.

Par uzņēmuma "saliedēšanās braucienu" uz Prāgu, lai arī pašvaldība "savelk jostas", samaksāti 23 440 eiro, piektdien raksta vietējais laikraksts "Rēzeknes Vēstis".

Braucienā saskaņā ar laikrakstā ziņoto devušies 40 cilvēki, tostarp 15 darbinieku ģimenes locekļi. Uzņēmumā laikrakstam apgalvots, ka brauciens "organizēts ekonomiski izdevīgā veidā".

Lidojums esot bijusi "daļa no valdes iniciatīvas kolektīva saliedēšanai ar mērķi nostiprināt un uzlabot tā kultūru, motivāciju un lojalitāti".

Puce aģentūrai LETA sacīja, ka Olehno kā "Rēzeknes siltumtīklu" kapitāldaļu turētāja pārstāvis atstādināts līdz apstākļu noskaidrošanai. Pirmdien par šo jautājumu plānota uzņēmuma dalībnieku sapulce.

Pagaidu administrācijas vadītāja uzskata, ka laikā, kad atkal tiek izvērtēta apkures tarifa palielināšana, līdzekļu izlietošana šādiem braucieniem nav pamatota.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti