Sports
Francijas futbolisti pārspēj beļģus cīņā par ceturtdaļfinālu, Eiropas čempionātu turpina arī portugā...
Francijas futbolisti pārspēj beļģus cīņā par ceturtdaļfinālu, Eiropas čempionātu turpina arī portugāļi (papildināts)
Francijas futbolisti pirmdien Diseldorfā ar 1:0 uzvarēja Beļģijas izlasi Eiropas čempionāta astotdaļfinālā un iekļuva finālturnīra astoņu spēcīgāko komandu vidū. Ceturtdaļfinālu sasniedza arī portugāļi, kas vēlāk Frankfurtē izslēgšanas pirmajā kārtā pēcspēles 11 metru sitienos ar 3:0 pieveica Slovēnijas izlasi. Pamatlaiks un pagarinājums beidzās bez gūtiem vārtiem. 
Olimpisko spēļu rīkotāji finansēs apgroza miljardus, ar sportistiem nedalās
Olimpisko spēļu rīkotāji finansēs apgroza miljardus, ar sportistiem nedalās
Olimpiskās spēles var lepoties ar vienu no efektīvākajiem biznesa modeļiem mūsdienu pasaulē. Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) pārskats liecina, ka iepriekšējā vasaras olimpisko spēļu ciklā ienākumi sasniedza 7,6 miljardus ASV dolāru (7,1 miljardu eiro), taču nemaksājot par dalību vai sasniegumiem spēļu galvenajiem darbiniekiem – sportistiem.
«Kadru» trūkums un Banki risks. Ko olimpiskās kvalifikācijas turnīrā gaidīt no Latvijas basketbola i...
«Kadru» trūkums un Banki risks. Ko olimpiskās kvalifikācijas turnīrā gaidīt no Latvijas basketbola izlases
Latvijas basketbola izlase jau pavisam drīz sāks cīņu par vietu olimpiskajās spēlēs. Aiz muguras ir divas pārbaudes spēles, kas radīja jautājumus. Šo jautājumu klāsts papildinājās arī pēc tam, kad valstsvienības stūrmanis Luka Banki nosauca 12 vīru sastāvu, kas tad dosies cīņā par olimpisko ceļazīmi. Šoreiz itāļu speciālists uzņēmies visai būtisku risku.
Angļi izglābjas, pagarinājumā pret Slovākijas futbolistiem iekļūst ceturtdaļfinālā; tālāk tiek arī s...
Angļi izglābjas, pagarinājumā pret Slovākijas futbolistiem iekļūst ceturtdaļfinālā; tālāk tiek arī spāņi (papildināts)
Anglijas futbolisti svētdien Vācijā mačā ar Slovākiju atspēlējās piektajā kompensācijas laika minūtē un papildlaikā iekļuva 2024. gada Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā. Anglija Gelzenkirhenē papildlaikā uzvarēja ar 2:1. Spānijas izlase svētdien Ķelnē astotdaļfinālā ar rezultātu 4:1 uzvarēja meistarsacīkšu debitanti Gruziju un kļuva par Vācijas pretinieci ceturtdaļfinālā.

Bērnu sporta uzrēķini

Galerijas