Sports
«Oilers» hokejisti pret «Panthers» gūst trešo uzvaru, NHL Stenlija kausa finālā būs septītā spēle
«Oilers» hokejisti pret «Panthers» gūst trešo uzvaru, NHL Stenlija kausa finālā būs septītā spēle
Edmontonas "Oilers" piektdien mājās ar 5:1 droši uzveica Floridas "Panthers" vienību un guva trešo uzvaru pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa finālā. Sērijā rezultāts kļuva neizšķirts 3:3, un septītajā spēlē pirmdien kļūs zināms, vai NHL galveno trofeju iegūs "Panthers", kam Latvijas aizsargs Uvis Balinskis izslēgšanas turnīra spēlēs vēl nav piedalījies.
Franči un Nīderlandes futbolisti nospēlē neizšķirti, Austrija un Ukraina gūst pirmās uzvaras
(papild...
Franči un Nīderlandes futbolisti nospēlē neizšķirti, Austrija un Ukraina gūst pirmās uzvaras (papildināts)
Ukrainas vīriešu futbola izlase piektdien Diseldorfā Eiropas čempionāta finālturnīra otrajā mačā ar rezultātu 2:1 uzvarēja Slovākiju. Savukārt Austrijas izlase Berlīnē finālturnīra otrajā spēlē ar rezultātu 3:1 pārspēja Poliju, saglabājot izredzes iekļūt izslēgšanas turnīrā. Dienas noslēgumā Nīderlandes un Francijas izlases Leipcigā spēlēja neizšķirti 0:0, šai spēlei kļūstot par pirmo, kurā 2024. gada meistarsacīkstēs nav gūti vārti.
Porziņģis līdzās citiem «Celtics» basketbolistiem parādē Bostonas ielās svin NBA čempionu titulu
Porziņģis līdzās citiem «Celtics» basketbolistiem parādē Bostonas ielās svin NBA čempionu titulu
Bostonas "Celtics" spēlētāji un komandas personāls piektdien parādē pilsētas ielās atzīmēja nedēļas sākumā izcīnīto Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu titulu, kas ļāva klubam 18. reizi triumfēt pasaulē spēcīgākajā līgā. Līdzās komandas biedriem parādē priecājās arī Kristaps Porziņģis, kurš kļuva par pirmo latvieti, kas izcīnījis NBA čempionu laurus.
Vīriešu volejbola izlases jaunais stūrmanis – Latvijas spēlētājiem pazīstams treneris ar mērķi sevi...
Vīriešu volejbola izlases jaunais stūrmanis – Latvijas spēlētājiem pazīstams treneris ar mērķi sevi pierādīt
Latvijas volejbola izlašu koordinators Artūrs Vitkovskis sarunā ar Latvijas Radio neslēpa, ka vīriešu valstsvienības plāni bija pakārtoti ar domu, ka līdzšinējais treneris Mihals Gogols tomēr turpinās vest komandu pretim dalībai Eiropas čempionātā. Tagad viņa vietā ir stājies igauņu speciālists Rainers Vasiljevs, kuram Latvijas volejbols nav svešs.
Spāņiem uzvara pār Itālijas futbolistiem nodrošina astotdaļfinālu; angļi cīnās neizšķirti pret Dānij...
Spāņiem uzvara pār Itālijas futbolistiem nodrošina astotdaļfinālu; angļi cīnās neizšķirti pret Dāniju (papildināts)
Anglijas vīriešu futbola izlase ceturtdien Eiropas čempionāta finālturnīra otrās kārtas spēlē pirmā guva vārtus, taču nenosargāja pārsvaru un cīņu ar Dāniju noslēdza neizšķirti 1:1. Savukārt Spānijas izlase otrās kārtas spēlē ar Itāliju, pretiniekiem raidot bumbu savos vārtos, izcīnīja otro uzvaru turnīrā un nodrošināja vietu astotdaļfinālā. B grupas mačā Spānija ar 1:0 pārspēja Itāliju.

Bērnu sporta uzrēķini

Galerijas