Sports
Franči un Nīderlandes futbolisti nospēlē neizšķirti, Austrija un Ukraina gūst pirmās uzvaras
(papild...
Franči un Nīderlandes futbolisti nospēlē neizšķirti, Austrija un Ukraina gūst pirmās uzvaras (papildināts)
Ukrainas vīriešu futbola izlase piektdien Diseldorfā Eiropas čempionāta finālturnīra otrajā mačā ar rezultātu 2:1 uzvarēja Slovākiju. Savukārt Austrijas izlase Berlīnē finālturnīra otrajā spēlē ar rezultātu 3:1 pārspēja Poliju, saglabājot izredzes iekļūt izslēgšanas turnīrā. Dienas noslēgumā Nīderlandes un Francijas izlases Leipcigā spēlēja neizšķirti 0:0, šai spēlei kļūstot par pirmo, kurā 2024. gada meistarsacīkstēs nav gūti vārti.
Vīriešu volejbola izlases jaunais stūrmanis – Latvijas spēlētājiem pazīstams treneris ar mērķi sevi...
Vīriešu volejbola izlases jaunais stūrmanis – Latvijas spēlētājiem pazīstams treneris ar mērķi sevi pierādīt
Latvijas volejbola izlašu koordinators Artūrs Vitkovskis sarunā ar Latvijas Radio neslēpa, ka vīriešu valstsvienības plāni bija pakārtoti ar domu, ka līdzšinējais treneris Mihals Gogols tomēr turpinās vest komandu pretim dalībai Eiropas čempionātā. Tagad viņa vietā ir stājies igauņu speciālists Rainers Vasiljevs, kuram Latvijas volejbols nav svešs.
Spāņiem uzvara pār Itālijas futbolistiem nodrošina astotdaļfinālu; angļi cīnās neizšķirti pret Dānij...
Spāņiem uzvara pār Itālijas futbolistiem nodrošina astotdaļfinālu; angļi cīnās neizšķirti pret Dāniju (papildināts)
Anglijas vīriešu futbola izlase ceturtdien Eiropas čempionāta finālturnīra otrās kārtas spēlē pirmā guva vārtus, taču nenosargāja pārsvaru un cīņu ar Dāniju noslēdza neizšķirti 1:1. Savukārt Spānijas izlase otrās kārtas spēlē ar Itāliju, pretiniekiem raidot bumbu savos vārtos, izcīnīja otro uzvaru turnīrā un nodrošināja vietu astotdaļfinālā. B grupas mačā Spānija ar 1:0 pārspēja Itāliju.
Liepājā izstādē var izzināt Kurzemes rallija 60 gadu garo vēsturi
Liepājā izstādē var izzināt Kurzemes rallija 60 gadu garo vēsturi
Šogad jūlijā pirmoreiz vēsturē Latvijā notiks pasaules rallija čempionāta posms (WRC). Šo vērienīgo pasākumu pēc provizoriskiem aprēķiniem varētu apmeklēt aptuveni 50 000 skatītāju. Viņus rallija rīkotāji iecerējuši iepazīstināt ar vēsturisku ekspozīciju, kas veltīta Liepājas autorallija tradīciju 60 gadu jubilejai. 

Bērnu sporta uzrēķini

Galerijas