Dzimšanas gads: 1971

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Preiļu novads

1 Viena praktiska lieta, ko es noteikti gribu izdarīt mūsu pašvaldībā?
Viena praktiska lieta, ko es noteikti gribu izdarīt mūsu pašvaldībā : Āra atpūtas un rehabilitācijas zonas ierīkošana Preiļu pansionāta iemītniekiem, kas būtu pieejama arī Preiļu slimnīcas pacientiem.
2 Es vēlos panākt, lai pašvaldība prioritāri atbalstītu (norādiet maksimums 2 sabiedrības grupas, NVO vai nozares):
Vēlos , lai pašvaldība prioritāri atbalstītu nozares, kas ir saistītas ar sociālās jomas un novada infrastruktūras uzlabošanu.
3 Manas kā deputāta prioritātes pašvaldības investīcijām būs (nosauciet maksimums divus projektus, norādot, vai tie būtu novada centrā vai perifērijā):
Manas prioritātes pašvaldības būs: mūsdienīga un funkcionāla Preiļu pilsētas centra pārveide un infrastruktūras uzlabošana pilsētas mikrorajonos; radošo un fizisko aktivitāšu centra izveide, kas būtu pieejama VISĀM jaunā novada iedzīvotāju grupām.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Daugavpils Pedagoģiskā universitāte 2000 Pedagoģijas un psiholoģijas fakultāte,Vizuālās makslas un tehniskās grafikas skolotājs, Bakalaura grāds
Augstākā Daugavpils Pedagoģiskā universitāte 1998 Pedagoģijas un psiholoģijas fakultāte,sākumskolas skolotājs Bakalaura grāds
Vidējā Rēzeknes lietišķās mākslas vidusskola 1993 Dekoratīvā noformēšana
Darbavieta Amats
SIA Online teachers Pasniedzēja
Pašnodarbināta persona Pasākumu vadītāja
Jaunumi