Kultūra / Izklaide
Dziedātāja Pink piedāvā apmaksāt sodu norvēģu sportistēm
Dziedātāja Pink piedāvā apmaksāt sodu norvēģu sportistēm
ASV popdziedātāja Pink piedāvājusi apmaksāt sodu, kas jāmaksā Norvēģijas pludmales rokasbumbas komandai par nepareiza apģērba valkāšanu. Iepriekš sacensībās Bulgārijā norvēģietes izgāja laukumā šortos kā vīrieši, tādējādi protestējot pret obligāto prasību valkāt bikini.
Izklaides parka «Avārijas brigāde» pasākumā aizdomas par Covid-19 drošības neievērošanu; organizētāj...
Izklaides parka «Avārijas brigāde» pasākumā aizdomas par Covid-19 drošības neievērošanu; organizētāji noliedz
Kultūras ministrija (KM), reaģējot uz publiski izskanējušo informāciju, ka 25. jūlijā izklaides parkā "Avārijas brigāde" norisinājies publisks pasākums, kurā tā organizatori nav veikuši pasākuma apmeklētāju Covid-19 sertifikātu pārbaudi, vērsusies Iekšlietu ministrijā (IeM) un Valsts policijā (VP). Tikmēr izklaides parka pārstāvji norāda, ka atrakciju parkā svētdien nav noticis pasākums tradicionālajā izpratnē.
Pieci.lv jubileju svin ar koncertiem un sarunām par dārzu un augiem
(papildināts)
Pieci.lv jubileju svin ar koncertiem un sarunām par dārzu un augiem (papildināts)
Svinot Latvijas Radio 5 – Pieci.lv astoto jubileju, piektdien, 23. jūlijā, no pulksten 13.45 līdz 23.00 notiks raidstacijas dārza svētki, kuru laikā no kultūras un izklaides centra “Hanzas perons” noritēs tiešraide ar mūziķu rolanda če, Aivo Oska, Elizabetes Gailes, KATŌ, AnnaKrista, “Citi zēni” un “Sudden Lights” uzstāšanos. Dienas garumā ēterā būs klausāmas arī aktuālas sarunas par dārzu un augu nozīmi pilsētvidē. Koncertu un sarunu tiešraides video formā būs skatāmas Latvijas Radio 5 – Pieci.lv “Facebook” lapā un sabiedrisko mediju portālā lsm.lv.
Jaunākā popmūzika un sarunas par dārzu – Pieci.lv piektdien svin dārza svētkus
Jaunākā popmūzika un sarunas par dārzu – Pieci.lv piektdien svin dārza svētkus
Svinot Latvijas Radio 5 – Pieci.lv astoto jubileju, piektdien, 23. jūlijā, no pulksten 13.00 līdz 23.00 notiks raidstacijas dārza svētki, kuru laikā no kultūras un izklaides centra “Hanzas perons” noritēs tiešraide ar mūziķu rolanda če, Aivo Oska, Elizabetes Gailes, KATŌ, AnnaKrista, “Citi zēni” un “Sudden Lights” uzstāšanos. Dienas garumā ēterā būs klausāmas arī aktuālas sarunas par dārzu un augu nozīmi pilsētvidē. Koncertu un sarunu tiešraides video formā būs skatāmas Latvijas Radio 5 – Pieci.lv “Facebook” lapā un sabiedrisko mediju portālā lsm.lv.
Tapusi multimediāla izrāde «Noslēpumainie viduslaiki» ar Arņa Medņa mūziku
Tapusi multimediāla izrāde «Noslēpumainie viduslaiki» ar Arņa Medņa mūziku
“Digital Art house” telpās Rīgā šobrīd top Baltijā vēl nebijis notikums – multimediāla izrāde “Noslēpumainie viduslaiki” ar mūziķa Arņa Medņa oriģinālmūziku un viduslaiku dzeju, kas vizuāli savīta ar Hieronīma Bosa gleznu videoprojekcijām. Jaunajā izrādē senie mūzikas instrumenti apvienoti ar mūsdienu elektroniku. Pirmizrāde gaidāma 5. augustā.
Radīts jauns Āgenskalna pastaigu ceļvedis
Radīts jauns Āgenskalna pastaigu ceļvedis
Āgenskalna apkaimes biedrība ar vietējās kopienas iesaisti ir radījusi jaunu pastaigu ceļvedi “Āgenskalna vietzīmes 2021”, kas iepazīstina ar interesantām vietām, apkopo šosezon aktuālās audio pastaigas (audiogidus un mākslas projektus), kā arī piedāvā tematiskus maršrutus un idejas, kā saturīgi pavadīt brīvo laiku, informēja biedrības pārstāvji.
Eifeļa tornis atkal uzņem apmeklētājus
Eifeļa tornis atkal uzņem apmeklētājus
16. jūlijā Francijas galvaspilsētā Parīzē apmeklētājiem atkal tiek atvērts slavenais Eifeļa tornis. To uz laiku slēdza Covid-19 pandēmijas dēļ.
Pirmo reizi notiks urbānais festivāls «Jenotu Urban Trap Festival»
Pirmo reizi notiks urbānais festivāls «Jenotu Urban Trap Festival»
Pirmo reizi Rīgā 14. augustā norisināsies festivāls “Jenotu Urban Trap Festival”. Uz trīs skatuvēm šajā dienā uzstāsies vairāk nekā 14 mākslinieki, pārstāvot dažādus mūzikas stilus un akcentējot urbānās vides dažādību, informēja festivāla rīkotāji.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd