«GKR» Rīgas vēlēšanu saraksts: iepriekšējie domnieki, bijušais «Balzāmbāra» vadītājs, bet bez Andra...
«GKR» Rīgas vēlēšanu saraksts: iepriekšējie domnieki, bijušais «Balzāmbāra» vadītājs, bet bez Andra Amerika (papildināts)
Vairāk nekā pusotru mēnesi pirms gaidāmajām Rīgas domes (RD) ārkārtas vēlēšanām savu sarakstu prezentējusi partija “Gods kalpot Rīgai” (''GKR''). Šajās vēlēšanās – pirmo reizi bez “Saskaņas”. ''GKR'' saraksta augšgalā ir jau pieredzējušie domnieki, taču ar piekto numuru startēs politikas jaunpienācējs aktieris Jakovs Rafalsons. No “Gods kalpot Rīgai” saraksta startēs arī bijušais “Balzāmbāra” vadītājs Andris Reizenbergs un vairāki agrāk populāri sportisti.
JKP paziņo par savu Rīgas mēra kandidāti – Lindu Ozolu
(papildināts)
JKP paziņo par savu Rīgas mēra kandidāti – Lindu Ozolu (papildināts)
Lai gan iepriekš Jaunās konservatīvās partijas (JKP) Rīgas mēra amata kandidāts bija Saeimas deputāts Juris Jurašs, tagad politiskais spēks paziņoja par citu kandidatūru – Saeimas deputāti Lindu Ozolu. JKP reklāmas plakāti ar Ozolu izvietoti pilsētas ielās jau pirms oficiālās paziņošanas.
«KPV LV» Rīgas mēra kandidāts būs Ralfs Nemiro
(papildināts)
«KPV LV» Rīgas mēra kandidāts būs Ralfs Nemiro (papildināts)
Partija "KPV LV" pirmdien oficiāli nosaukusi savu Rīgas mēra amata kandidātu un prezentē programmu pirms Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām. Līdz ar to potenciālo Rīgas mēru lokam pievienojas Ralfs Nemiro, kurš, zaudējot pielaidi darbam ar valsts noslēpumu, atgriezās Saeimā un pašlaik vada Tautsaimniecības komisiju. 
Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās varēs balsot jebkurā iecirknī
Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās varēs balsot jebkurā iecirknī
Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās, kas notiks 29. augustā, iedzīvotājiem būs iespēja balsot jebkurā vēlēšanu iecirknī, ne tikai tajā, kura sarakstā vēlētājs sākotnēji reģistrēts. Iespēju balsot citā iecirknī vēlētāji varēs izmantot gan iepriekšējās balsošanas dienās, gan vēlēšanu dienā, paredz Saeimā ceturtdien, 18. jūnijā, galīgajā lasījumā atbalstītie grozījumi Rīgas domes atlaišanas likumā. 
Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās varēs elektroniski mainīt iecirkni
Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās varēs elektroniski mainīt iecirkni
Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās iedzīvotāji varēs balsot ne tikai savā vēlēšanu iecirknī, bet jebkurā citā Rīgas vēlēšanu iecirknī vēlēšanu dienā un iepriekšējās balsošanas dienās, nodrošinot vēlētāju sarakstā iekļauto ziņu elektronisku apmaiņu starp iecirkņiem. Tāpat būs iespēja veikt iecirkņu nomaiņu arī elektroniski vai pa pastu, par valdības otrdien atbalstītajiem grozījumiem Rīgas domes atlaišanas likumā informēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (VARAM).
«KPV LV» startēs Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās
(papildināts)
«KPV LV» startēs Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās (papildināts)
Partijas “KPV LV” valde nolēmusi, ka partija startēs Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās un uzsākusi aktīvu gatavošanos, lai jau jūlijā iesniegtu kandidātu sarakstu un izvēlētos saraksta līderi un partijas virzīto Rīgas mēra kandidātu, paziņojumā medijiem informēja “KPV LV”.