«Attīstībai/Par!» un «Progresīvo» līderi Rīgas vēlēšanās – Staķis, Kossovičs, Jēkabsone-Žogota un Ze...
«Attīstībai/Par!» un «Progresīvo» līderi Rīgas vēlēšanās – Staķis, Kossovičs, Jēkabsone-Žogota un Zeps (papildināts)
Partiju apvienība "Attīstībai/Par!" un partija "Progresīvie" (AP/P) sestdien, 7. martā, gājējiem atvērtajā Ģertrūdes ielā iepazīstināja rīdziniekus ar savu Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu apvienoto sarakstu – tā līderi būs Rīgas mēra amata kandidāts, Saeimas deputāts Mārtiņš Staķis, "Progresīvo" valdes loceklis Mārtiņš Kossovičs, kā arī līdzšinējie domes deputāti Anete Jēkabsone-Žogota un Viesturs Zeps.
«Jaunā Vienotība» piesaka komandu Rīgas domes vēlēšanām un nosauc prioritātes
(papildināts)
«Jaunā Vienotība» piesaka komandu Rīgas domes vēlēšanām un nosauc prioritātes (papildināts)
Partijas "Vienotība" domes un apvienības "Jaunā Vienotība" kopsēdē sestdien, 7. martā, prezentēta programma un komanda Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām. "Jaunās Vienotības" saraksta līderis Vilnis Ķirsis uzsvēra, ka galvenās prioritātes Rīgā ir turpināt izskaust korupciju pilsētas domē, tās struktūrās un kapitālsabiedrībās, kā arī Rīgas ielu un tiltu kapitālais remonts, liecina apvienības paziņojums.
Rīgas pagaidu vadībai 3 prioritātes – budžets, atkritumu apsaimniekošana un vēlēšanas
Rīgas pagaidu vadībai 3 prioritātes – budžets, atkritumu apsaimniekošana un vēlēšanas
Rīgas pagaidu administrācija ir noteikusi trīs prioritātes – pilsētas šā gada budžeta pieņemšana, atkritumu apsaimniekošanas jautājumu sakārtošana un gatavošanās Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām, to intervijā Latvijas Radio atzina Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) valsts sekretārs un Rīgas pagaidu administrācijas vadītājs Edvīns Balševics.
Uz varas maiņu Rīgā pašlaik bez spilgtiem līderiem; koalīcijai vismaz trīs varianti
Uz varas maiņu Rīgā pašlaik bez spilgtiem līderiem; koalīcijai vismaz trīs varianti
Līdz šim septiņi politiskie spēki ir atklājuši līderus gaidāmajās Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās. Vairums no viņiem nav nedz jaunas sejas politikā, nedz arī spilgtas personības, ko varētu uzskatīt par sarakstu lokomotīvēm. Tāpēc vēlēšanu iznākumu lielā mērā noteiks kampaņas līdz 25. aprīlim, pēc kura arī tiks īstenots viens no vismaz trīs pašlaik iespējamajiem koalīcijas modeļiem. Tā vērtēja politologi.
«Gods kalpot Rīgai» kongresā pirms RD vēlēšanām kritizē «Saskaņu»
(papildināts)
«Gods kalpot Rīgai» kongresā pirms RD vēlēšanām kritizē «Saskaņu» (papildināts)
Partija “Gods kalpot Rīgai” sola, ka ievēlēšanas gadījumā tai nebūs vajadzīgs simts dienu saudzēšanas periods, jo partija esot gatava uzreiz ķerties pie darbiem. Partija uz ārkārtas vēlēšanām aprīļa beigās dodas nu jau bijušā Rīgas mēra Oļega Burova vadībā un partijas kongresā neskopojās ar kritiku savam ilggadīgajam partnerim “Saskaņai”.